utorok 4. októbra 2016

Provensalska obyvacka

Spálňa aj obývačka v provensálskom štýle vyžaruje útulnosť. Ak je obývačka spojená s kuchyňou máme riešenie aj pre Vás. Interiér obývačky si u nás zariadite od . Hľadáte provensálsku obývačku BYRON? V našej ponuke ju nájdete.


Dominantnými prvkami obývačky v tomto duchu je starožitný francúzsky nábytok.

Rovnako ako provensálsky štýl, aj on v sebe ukrýva vôňu hroznových sadov, . Jeden z najobľúbenejších štýlov v slovenských domácnostiach, pri ktorom inšpirácia vychádza z . Vidiecka obývačka je strediskom oddychu a spoločenských stretnutí. Treba podotknúť, že provensálsky štýl má svoje špecifiká a je . Máte radi provensálsky štýl a podľa neho by ste si chceli zariadiť aj váš príbytok? Drevo sa takisto okrem obývačky premietne aj do kuchyne.


Všetky tieto atribúty sa odrážajú aj v interiéroch provensalských domov a bytov. Miestny interiérový dizajn sa stal natoľko silným, že sa rozšíril aj .

Liona provensalska obyvacka. Moderný sektorový nábytok v . Provensalska spalna studentska izba liona. This Pin was discovered by Barka Beno. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


ROZHOVOR PEKNÉ BÝVANIE FENG SHUEI OBÝVAČKA OPRAVA . V súhre jemných tónov vynikne provensálsky. Možno nie je ani také podstatné dôsledne kopírovať . Využili sme prvky provensálskeho aj škandinávskeho dizajnu, prevahu má. Kvetinový štýl je veľmi obľúbeny typ provensálskeho nábytku. Kvetinová séria je zdobená ručne maľovanými vzormi kvetov. U nás si vyberiete nábytok výhodne!


Jeho história siaha až do prelomu 18. Sympatická a večne energická Patrícia si svoj provensálsky raj na samote. Do domácnosti prináša eleganciu pôvabného francúzskeho vidieka z . Dodacia lehota na tento štýlový rustikálny nábytok je 5-týždňov - dovoz z Nemecka. Historizujúce prvky, biela patina a porcelán sa okrem obývačky a kuchyne snúbia aj v kúpeľni zariadenej podľa princípov provensálskeho dizajnu.


Do provensálskej obývačky môžeme zakomponovať príjemné čalúnené kreslo v svetlých farbách, zaobleného tvaru.

Pôsobisko: Nájdete nás v pasáži na ulici Dukelských hrdinov vo Zvolene. Pokiaľ sem vstúpite z kuchyne – alebo zo zimnej obývačky – máte pocit, akoby ste vstúpili do malej katedrály. Keď bývame v paneláku a chceme si urobiť originál provensálsku obývačku , tak to bude pôsobiť jemne divne. Keď máme romantický dom na . Bytové doplnky vo vidieckom štýle a dekorácie v provensálskom štýle nadväzujú na širokú kolekciu nábytku z masívu Tintinhal. Nábytok a doplnky vo francúzskom vidieckom štýle s nádychom provensálskeho , shabby chic a retro.


Image may contain: table and . Filter: Materiál filter. Rustikálna kuchynská linka na mieru v provensálskom štýle. Obývaciu stenu môžeme s pokojným. Kuchynská linka s obývačkou.


Najkvalitnejší nábytok z masívu do obývacej izby, konferenčné a televízne stolíky, vitríny, sekretáre, komody, vo farbách prírodná borovica a elegantná biela.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.