utorok 25. októbra 2016

Ametyst vlastnosti

Ametyst - ochranný kameň proti urieknutiu. Vnáša stabilitu a harmóniu do vzťahov. Prečítajte si viac o jeho vlastnostiach a účinkoch. Bráni nositeľa pred psychickými útokmi . Užití: čistota, stres, sny, léčení alkoholismu, láska, kli ochrana, štěstí, odvaha. Vlastnosti : receptivní kámen, přiřazen planetám Jupiter, Neptun a . AMETYST V E-SHOPU ROMANA ART.


Chrání před psychickými útoky z okolí. V časoch raného kresťanstva sa verilo na upokojujúce vlastnosti ametystu. Poznejte léčivé účinky, vlastnosti a význam ametystu. Jak na jeho čištění a nabíjení? Znamení: Ryby, Střelec a Panna.


To sa odvodzuje od čias, keď Rimania, . Jeho názov pochádza z gréckeho slova a-methystos, ktoré v preložení znamená nebyť opitý. Napriek tomu, že sa jedná o odrodu kremeňa, jeho kryštálová štruktúra sa líši od ostatných drahokamov z tejto. Magické vlastnosti prírodného ametystu.


Charakteristika kameňa ametystu Od dávnych čias priťahovala pozornosť ľudí drahé kamene. Brání nositele před psychickými útoky, . Od dávnověku se tento drahý kámen tradičně nosí na ochranu proti . Z ametystu se tedy vyráběly i číše na víno. Od těchto dob je ametyst také považován za symbol střízlivosti.


Další vlastností ametystu je, že při zahřátí na 2°C přechází do žlutých tónů. Vzniká tak „brazilský citrín“ nebo „brazilský topas“.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.