utorok 11. októbra 2016

Tesnenie pod hlavu felicia 1 3 cena

Tesnenie hlavy valcov 1. Porovnajte si ceny a ušetrite nákupom u nás! Felicia , Fabia, Octavia, Favorit. HP jednoducho na AUTODOC. Rýchle doručenie a nízke ceny.


Když se dělá jakékoliv sundání hlavy a dání nového těsnění je potřeba dát vždy hlavu na srovnání a na přetlakování.

Kolik jste platily za přetěsnění hlavy válců? Mám problémy a možné je to že spolu souvisí. Jsem smířen s tím, že budu měnit těsnění pod hlavou.


Moderné motory pri dobrej údržbe prežijú auto. Bohužiaľ, občas sa poruchám nevyhnú. Poškodené tesnenie hlavy valcov patrí k najvážnejším . TĚSNĚNÍ VÍKA TERMOSTATU 1. Díky za rady pod minulým.


Ak bude cena nižšia ako konkurenčná , mám o tento produkt záujem.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Cena produktu bez dopravy. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hlava felicia.


Těsnění hlavy válců ŠKODA FELICIA ,FAVORIT 1. Prodám motor škoda felicia 1. Cenu opravy výrazně zvyšuje zejména její pracnost. AutodielyMT ŠKODA FELICIA I (6U1) - 1. Od te doby strasne dlouho trva, nez se auto zahreje - po . Videl bych to na ten termostat, presne takhle se mi felda chovala, kdyz byl spatnej. Prasknuté tesnenie pod hlavou valcov patrí k závažným problémom a je postrachom pre mnohých šoférov.


Ako však zistíš, že staré tesnenie hlavy valcov už . Přehřátí motoru si vyžádalo výměnu těsnění pod hlavou , termostat, velkou . Naše cena bez DPH: 2Kč. SKODA FELICIA I kombi (6U5), 1. Výměna těsnění pod hlavou válce. HLAVA VÁLCŮ A) demontáž 1. Uhlířské Janovice, Not in storage.


Kutná Hora, Not in storage.

Kód zboží: 047_103_383_D. Dodání: běžně do 3-dnů . Tehdy to byla dobra cena od znameho, jinak se pohybovali v dobrem stavu o. Jednu felicii máme v rodině již asi let, je to také 1. Ve 280t km prasklo těsnění pod hlavou a jeden místní expert se rozhodl, . MPI, vcelku jednoduchy a nenarocny motor, neoslni ani dynamikou, ani spotrebou. Nevyhnete sa ani vymene tesnenia pod hlavu valcov.


Garancia kvality produktov a rýchle dodanie. Sada těsnění , dřík ventilu CORTECO . W 5Dveří, EKO Zaplaceno.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.