pondelok 10. októbra 2016

Kaviarensky nabytok

Ponúkame kaviarenský nábytok , ktorý poskytuje širokú škálu atraktívnych možností zariadenia letných teras. Kvalitný nábytok do kaviarne v cene - 2€. Naša ponuka sa orientuje prevažne na strednú a . Vhodný na stolovanie v záhrade a na letné terasy kaviarní a reštaurácií.


Tmavosivá, jemne patinovaná farba s polomatným kovovým leskom. Elegantný záhradný stôl s hliníkovou konštrukciou a výpletom z hrubého umelého ratanu.

Hliníkový záhradný nábytok s imitáciou dreva . Hnedosivý guľatý ratan, priemer mm. Nič nevytvorí príjemnú atmosféru vo vašej reštaurácii lepšie, než štýlový reštauračný nábytok - reštauračné stoly, stoličky a iné reštauračné vybavenie. Podnož je vhodná do interiéru aj exteriéru. Kaviarenská stolová podnož. Máte vybrané filtry: kaviarenský stôl Kelt.


Stoličky a kresláStolyBarové stoličkyStolové podnože a nohyStolové dosky a pláty Nábytok pre banketyZáhradný nábytok Lounge sedačky taburety, lavice a . Predam kaviarenský nábytok.

Predám kreslá od 50€, stoly od 45€, barové stoličky od 55€,boxy, nábytok. Ako ďalej Valovičová uviedla, ide výhradne o reštauračný a kaviarenský nábytok a interiérové vybavenie. Predmetom tejto zmluvy sú stoly, . Kompletný sortiment nábytku. Salón VOX-u a expozície značkových nábytkov pre Vaše pohodlné a kvalitné bývanie. MEBLE RADOMSKO výrobca najvyššej kvality investorského nábytku pre.


ITALIANDESIGNSTUDIO - Dizajnový obchod s nábytkom. Ideálny ako kaviarenský či jedálenský. V podobe dizajnovej pohovky Shee môžete vidieť lásku harmónie a symetrie, ktorá bude perfektne fungovať ako hotelový alebo kaviarenský nábytok.


Predám 4 alebo ks čalúnených kresiel kvalitnej českej výroby TON špecializujúcej sa na hotelový a kaviarenský nábytok. Všetky čalúnené v super stave . Rozpredavam nabytok zo zruseneho baru: kozene boxy,barove stolicky,stoly, stolicky. DUBLINO nábytok — DL PERU PETROL. Stolík je navrhnutý na mieru v kaviarni v Mende.


Inšpirovala som sa starými klasickými stolíkmi z 50. Jedálenské stoličky, stoly, jedálenské sety a zostavy nábytku za výhodné ceny. R Elegantnú kaviarenskú . Určený navnútorné i vonkajšie použitie.

Vyrobený z vysoko kvalitného polyetylénu. Na výber model štandardnú matný, v lesklom laku alebo podsvietený . LUMAR - SK, Váš dodávateľ čalúneného nábytku na mieru. Nabídka svítícího nábytku jak pro vnitřní tak pro venkovní užití.


Svietiaci sedací nábytok NUVOLA Pouf. Mimoriadne nádherný nábytok do súkromných i verejných interiérov, s umocnením atmosféry vďaka zvolenej intenzite . Hľadáme odberateľa na stoly, postele, kaviarenské stoly, detsky nábytok , dubové veľkoplošne parkety, drevené obklady, - opracovanie dreva na osom CNC . Na výběr máte ze stovky sestav i jednotlivých modelů nábytku různého.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.