piatok 10. júna 2016

Schiedel absolut 200 cena

Schiedel Absolut Vám dovezieme až na stavbu. Pro Vaši cenu použijte formulář Komín na míru. Použijte náš konfigurátor k vytvoření Vaší ceny.


Priemer dymovodu: 2mm, pripojenie sopúcha: 90° alebo 45°, výška: m. ABSOLUT – orientační kalkulace. Souprava dodatečný kouřovod. Skladová dostupnost dle pobočky. Základní souprava obsahuje prvky nutné ke stavbě . CENA ZAHRNUJE: kompletní dodávku komínového systému KINGFIRE PARAT výšky. Part of the MONIER GROUP.


K CENE KOMÍNA EŠTE ÚČTUJEME ZÁLOHU ZA EUROPALETY a BALENIE! SCHIEDEL KOMÍN JEDNOPRŮDUCHOVÝ BEZ VĚTRACÍ ŠACHTY Ø200mm. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Platnost od do vydání dalšího ceníku ( ceny bez DPH).


Komínový díl s KO pro podtlak (se sponou). Zkuste poptat cenu Expertu, o kolik bude dražší a pak se můžete rozhodnout. Já mám kamna a na plotně je optimální teplota 2-300°c.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Jednotková cena od 04Kč s DPH/ks. Cena dodávek komínových systémů Absolut Parat zůstává touto úpravou nezměněna. A CJ BLOK mají dvojprůchoďák - 2mm - ale jen do výšky m - nevím, do jaké. Termín dodání: květen 2010.


Komin, Cena : 1€, Lokalita: Skalica. Kominove tvarnice DVOJKOMIN schiedel absolut 16- [2. Běžná cena , Více informací v tabulce variant.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.