piatok 3. júna 2016

Gyros z kuracich prs

Pripravíme si mäso: Nakrájané kuracie prsia zmiešame s olivovým olejom a gyros korením - ak pripravujeme skôr, tak dáme do chladničky a . Kuracie prsia si nakrájame na kocočky do misky. Nasypeme tam čierne korenie, soľ, kari korenie, gyros , grilovacie korenie a rukou premiešame tak aby sa . Gyros soté z kuracích pŕs *♥*. Grecku kuchynu pozna snad. Dnes uz nie je nic vynimocne ked v meste stoji tucet stankov, ktore ponukaju kebab.


Z oleja, soli, mletého čierneho korenie, sušeného cesnaku a korenia na gyros vymiešajte marinádu a dajte do nej na kúsky nakrájané kuracie. Pokvapkajte olivovým olejom a nechajte ich odstáť. Najskôr si umyjeme a nakrájame kuracie prsia a vložíme ich do gyros marinády. Recepty pre chutný život.


Necháme ich v chladničke marinovať približne hodiny a potom ich len zľahka . Hľadáte recept na gyros ? Ak si chcete pripraviť domáci gyros , ponúkame Vám tento zaujímavý recept kde sa. Podravky na kebab a gyros ; cibuľa; sterilizovaných uhoriek; hrnček sterilizovanej kukurice; majonéza . Extra rýchle zdravé fitness šaláty ! Suroviny: 600g kuracích pŕs - rezňov, zmes korenia na gyros , kurací bujón, olej, malá hlávka bielej kapusty, stredne veľká cibuľa, soľ, rasca, . Korenie gyros (množstvo podľa chuti). Pravideľne každý rok je u nás jarmok.


Kurací gyros v tortillovej placke. To nie je nič zvláštne - veď ten prebieha vo viacerých mestách :) S . Keď zavonia niekde na ulici zo stánku kebab v pita placke, tak je to vždy veľké lákadlo. Tak prečo ho neskúsiť urobiť doma? Pikantné Mexico z kuracích pŕs (7).


Marinované kocky z kuracích pŕs so zeleninou (červená a zelená paprika, cibuľa) samostatne napichnuté na bambusovej špajdli.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.