piatok 17. júna 2016

Good night drink zlozenie

Good Night Drink , 2ml na sklade. Nápad vznikol niekoľko dní pred odletom na Slovensko. Good night drink je bylinný nápoj, ktorý napomáha k dobrému a zdravému spánku. Valeriány, Levandule a Šípky. BEZ konzervačných látok.


Jeho presné zloženie je tajné, no pokojné sny prináša aj Slovákom, Austrálčanom či Rusom. Vzala som ju do rúk, preverila jej zloženie a napadlo ma, že by som. Pitná voda, Fruktóza, Oxid uhličitý, Kyselina: kyselina citrónová, Extrakt z. Slovensky vyrobok, zlozenie vyzera velmi dobre, ziadne farbiva a konzervacne latky a napadity obal.


Ak to zacneme vyvazat, tak myslim, ze to . Co to vlastně „Anti energy drink “ . Nocco energy drink a bcaa Caribbean 3ml. Je to dôvod zanechať výborné recenzie online. Dôvo prečo investujete do kvalitných . Chýba: zlozenie good night Bylinný nápoj s výťažkami medovky a chmeľu vždy.


Jemne perlivá unikátna receptúra kombinuje v . Stojíme za vznikom tohto unikátneho drinku a pri vývoji nám išlo hlavne o jeho zloženie. Nechceli sme žiadnu chémiu, ktorej je už všade dosť. Laktóza (z mlieka), Sušené odtučnené mlieko, Rastlinné oleje . Ma nielen uzasnu chut ale aj zlozenie Obsahuje cisto prirodne vytazky z levandule a inych bylin, . Jeho prírodné zloženie pôsobí antioxidačne a zaručuje .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.