pondelok 13. júna 2016

La stella piestany

NOVINKY Z NAŠEJ PONUKY ! Kliknite a zistite viac! Donášková služba pizze, jedál a nápojov. Kategórie stravovanie, pizzerie. Komenského (pri 7.zs).


Rýchly dovoz horúcej pizze z NaPizzu. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. V ponuke máme BEZLEPKOVÚ PIZZU všetkých druhov a veľkostí z nášho menu. Starostlivo vyberané suroviny použité pri výrobe, sú zárukou toho, že uvedený . Kontaktné informácie, telefón, e- mail, adresa, otváracie hodiny. PIZZA LA STELLA , Piešťany.


Odmeníme Vás za každú objednávku. Rozvoz a donáška jedla a pizze. Zoznam reštaurácií, pizzérií a . V krásnom kúpeľnom meste Piešťany sme pre vás dnes pripravili naozaj . BezmäsitéBravčovéCestovinyKuraciePizzaRizotoRybyŠalátySteaky . Využite tiež možnosť platby online kartou rovno pri objednávke. Kontakty firmy Jozef Pavlík Pizza LA Stella , Kontaktní údaje, adresa firmy, provozní doba, umístění sídla firmy na mapě, informační qr kód.


Dom Vína – Legionrska 39. Vinotéka La Vin – Bernolákova 9. Objednajte si pizzu online z Vášho mobilného telefónu. Denné menu pre Piešťany a okolie. Zdravá výživa, zdravie s. Le Griffon - reštaurácia s kaviarňou.


Piešťanoch rozvoz pizze v meste a okolí za výborné ceny. V našom jedálnom lístku sú rôzne. Donašková služba Pizza la stella. Otváracie hodiny: Po - Št 11: - 23:00.


Hotel Máj Piešťany poskytuje s dlouholetou tradicí relaxační pobyty a víkendové pobyty pro. Stylish restaurant in the center of Piestany in the pedestrian zone with specialties from international. Catering a organizovanie firemných a spoločenských akcií.


Pizzeria - talianske špeciality . Vynikajúca pizza, chutné cestoviny, šaláty, hotové jedlá a na požiadanie rozvoz jedál priamo k Vám domov - to všetko Vám ponúka pizzéria so. Lista città che iniziano con la lettera p. La Stella Obrázky, Fotky reštaurácie La Stella.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.