utorok 5. mája 2015

Podložka pod práčku

Podložka pod práčku 60xcdoručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Tlmiaci antivibračná podložka z kvalitnej gumy pod práčku.


Tlmiace nohy pre práčku sa využívajú, ak chcete utlmiť vibrácie a ochrániť podlahu v kúpeľni alebo inej miestnosti, kde máte umiestnenú práčku. Hledáte pod podlozka pracku ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Tyto antivibrační podložky ochrání Vaši pračku a zabrání hluku, který při praní nebo ždímání Vaše pračka vydává. Specifikace:Barva: šedáMateriál: pěna . Príslušenstvo Electrolux tlmiace podložky pod práčku , Ak je Vaša práčka či sušička bielizne príliš hlučná, či sa javí nestabilne, riešením môžu byť aj tieto tlmiace . Podložka slúži na tlmenie vibrácií práčky alebo sušičky na bielizeň. Dodávame po kusoch, pod každú nohu zariadenia jednu podložku.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Antivibračná podložka pod práčku - kusy.

Sada tlmiacich podložiek pre nohy vašej práčky, umývačky i sušičky. Perfektní řešení hlučné pračky , myčky i ledničky. Odolná podložka a izolace pod spotřebič. Zabrání problémům se sousedy. Podložky pod práčku antivibračné - x podložka, Fortel.


Tlumící nohy pro pračky Electrolux 4ks. IHNEĎ K ODOSLANIU alebo k vyzdvihnutiu za minút v predajniach. Jani, je to antivibrační podložka. Koukala jsem na ní v Baumaxu. Je to taková cca 2-3cm vysoká pryžová deska ve tvaru čvterce cca 60x60cm . Gumové tlumící podložky pod nohy pračky LG pro pevné podlahy jako dlažba atd.


Speciálně tvarované gumové nožičky stabilizují spotřebič na určeném místě . Nakupujte online a šetřete čas i peníze. Snižuje hluk a chrání zařízení. TRIXIE Prostírání - gumová podložka pod misky černá Royal 44xcm. Popis: Prostírání TRIXIE - Royal 44x28cmProstírání TRIXIE - Royal 44x28cm je .

Gumová podložka je vhodná pod stroje, které vydávají vysoké otřesy. Je vyrobena z granulátu z recyklované pryže. Gumová izolační podložka tloušťky mm tlumící vibrace a hluk. Vhodná pod pračku , sušičku, chladničku nebo mrazničku, např. Použití zvyšuje stabilitu stroje, výrazně snižuje hluk a vibrace intenzitu, . Příslušenství ELECTROLUX tlumící podložky pod pračku , Příslušenství.


Vhodné pro pračky a sušičky prádla. Stabilizuje spotřebič na místě určeném a redukuje vibrace a hluk. Kliknite pre zväčšenie obrázku.


Tento produkt dodávame . Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Produkt již bohužel není dostupný . Osvědčené podložky , které se umisťují pod nožky pračky a výrazně redukují nežádoucí vibrace pračky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.