streda 20. mája 2015

Cibula fest vstupenky

Slovenský multižánrový open-air festival Holíč-Letisko. Cibula Fest prepísal históriu, o rok načne druhú desiatku. Akce je primárně zaměřená na prezentaci české a slovenské hudební scény.


CIBULA FEST v tomto roku pomôže Záhoráckemu anjelovi. Tento prioritní směr je doplněný . Těšit se můžete například na hvězdy jako HORKÝŽE SLÍŽE, NO NAME, PREMIER, . Milióny predaných vstupeniek ročne, milióny spokojných návštevníkov. Vstupenky : Na mieste: 20€ štv, 20€ sob, ? Zdieľaj tento článok a napíš . Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS, Mobilní verze. Označiť zlý inzerát Chybnú kategóriu Ohodnotiť . Požadovaná stránka nie je k dispozícii. Prejdite na Úvodnú stranu.


Prodám vstupenky na Sněhurku na ledě teď v sobotu 20. B, od 17:v Budvar Areně, původní cena 6za vstupenku. Pokiaľ CibulaFest dodrží, že napriek výhodnej cene vstupeniek na programe nepoľaví, zloží dobrý program, tak dá nafrak ostatným akciám.


Počiatočná cena vstupenky na trojdňový festival v predpredaji pre . Bohatý hudební program na několika stage a . Záujemca nech mi napíše na. Predám 3-dňový lístok na cibuľa fest za 20€. Soutěže o vstupenky na nejen zábavní akce, koncerty, festivaly ale také o volné.


Predam vstupenky na cibula fest. Na ROCK MAXu pro vás máme i vstupenky. Najbližšie podujatie bude v meste: BERLIN. Přeštěnice Open fest, Cibulafest nebo Prague Harley days a mnoho . VSTUPENKY JSOU V ŘEDPRODEJI. Cena vstupenek od: 3Kč . Pokud prodáváte vstupenky , vložte svůj inzerát zdarma.


Po mnohaleté odmlce se na jedno léto vracíme do festivalového prostředí! A přivezeme vám kousek strahovské show, která na . V Holíči zakúpite vstupenky v predajni Farby Laky Paint, . VYHRAJ vstupenky na Cibula fest ! Z kategórie Súťaže na facebooku Značky: vstupenky , Cibula fest. Dohode predchádzali dlhé rokovania. Aj preto spúšťame predaj vstupeniek o niečo neskôr .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.