utorok 26. mája 2015

Kursalon svadba

Najkrajšiu chvíľu v živote chce každý prežiť na čarovnom mieste. Práve ste našli to ideálne, kde sa Vaše sny o dokonalom svadobnom dni premenia na . Jedinečný historický objekt v parku kúpeľného mesta je zároveň priestorom vhodným na organizovanie podujatí. Ahoj nevestičky mi budeme mat svadbu v kúpelnej dvorane v Trencianskych Tepliciach a chcela by som sa spýat či nemá nektorá . Svadba sa dá plánovať aj mesiac.


Očarujúca svadba v štýle obdobia románu The Great Gatsby či prvej Slovenskej republiky.

Snažíme sa o to, aby bola vaša svadba obrazom vašich osobností, želaní a snov. Súčasťou výstavy sú svadobné workshopy, prehliadky šiat. Ich námornícka svadba mala arktické počasie, skvelá zábava však roztopila všetky ľady! KURSALON Trenčianske Teplice.


Svadobný salón WEM oblieka množstvo slávnych žien slovenského. Celkovo sa na výstave odprezentovalo skvelých dodávateľov (úplný zoznam nájdete na konci článku). Zrealizovali sme viac ako 2svadieb , niekoľko desiatok plesov, stužkových, . V júni tohto roka sa konala nádherná letná svadba.


Chcete, aby spoločenská udalosť, ktorú máte zorganizovať, sa konala na skutočne výnimočnom mieste?

Keda tak si kuknite aj ich , web . Reality show zo slovenskej folklórnej svadby. Typ podujatia hudobno-zábavný program. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . Ako čerství manželia, vás, privilegovaných hostí, k svadobnému stolu pozývame.


Využite naše priestory na usporiadanie svadby , oslavy, alebo firemnej akcie. Je možné si vybrať možnosť svadobnej oslavy v priestoroch reštaurácie, salónika, . Svadobná, dokumentárna, portrétna fotografia s uvoľneným a diskrétnym prístupom zachytávajúca tie najväčšie momenty zapísané do jedného dokonalého . Organizujeme nezabudnuteľné podujatia, zabezpečujeme výnimočný catering a pripravujeme čarovné svadby. Svoj obľúbený bicykel si Hanka vzala aj na svadobné fotenie a nechýbal . SVADBA Skalka nad Váhom. Prvé rande, zásnuby a svadba na jednom mieste.


Piano Club – Trenčín, tanečná zábava. Hlohovec, firemná akcia. Kursalón – Piešťany, Firemná akcia. Samozrejme, podľa možností sa budem snažiť ešte zopár foto pridať.


Súkromná akcia (Tábor – Podvišňové). Naša svadobná agentúra Spicy Wedding organizovala nádhernú svadbu Katky a Peťa Saganových.

Zoznam firiem ponúkajúcich služby spojené so svadbou. Katalóg je dostupný zadarmo a online. S nami si vyberiete tie najlepšie reštaurácie v Piešťanoch!


Kam vyraziť na obe večeru alebo len kávu? Neváhajte ani chvíľu a jednoducho a pohodlne si . Varín, Terchová: svadba. Reštaurácia, možnosť usporiadať svadby , oslavy. Prenájom miestnosti na svadby , oslavy, jubileá, promócie, stužkové, smútočné posedenia s kapacitou 1ľudí. Nádherná Slovenka Marcela si svojho ženícha Willa priviedla pred oltár až z Ameriky.


Ak chcete, môžete vyhľadávanie zopakovať tak, aby v ňom boli zahrnuté aj vynechané výsledky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.