streda 6. mája 2015

Betonova lavicka

Betónová lavička s operadlom - s úpravou betónu. Betonová lavička ADVAS BEZOP. Krásna a pritom veľmi jednoduchá lavička s pevnou železobetónovou konštrukciou a silnými smrekovými doskami v . Vhodná na pěší zóny, do parků a oddychová centra měst a obcí. Lavička na záhradu aj do parkov, bez operadla.


Celobetonová lavička je vyrobena z vysoce pevnostního betonu, bez nároku na údržbu.

Bezúdržbová betonová lavička s recyklátem. Prkna lavičky jsou z recyklovaného plastu o síle 40 . Vonkajšia betónová lavička so sedákom a operadlom zo smrekových dosák. Lavičku dodáváme ve dvou verzích - s hladkým nebo . Nohy z vibrovaného betonu a prkna z recyklovaného.


Parková betonová lavička Klasik s opěradlem je nejprodávanější lavička klasického tvaru, vyrobena z kvalitního železobetonu. Dobrý deň, chcem náhlasiť podnet na odstránenie nezmyselného objektu, ktorý sa nachádza na lúke za kauflaundom. Jedná sa o betónovú lavíčku, pri ktorej sa.

Lavičky se prodávají jako celek ( betonové nohy a dřevěné sedáky). Rozměry lavičky POHODA: Délka:. Královna českých betonových laviček. Nejznámější tvarem nejlepší cenou! Model venkovní betonové lavičky . Nejprodávanější betonová lavička klasického tvaru.


Zahradní lavice - betonová lavička. Jsou určeny pro chvíle odpočinku na zahradách rodinných domků a chatek, . Exteriérové betónové lavičky s drevenými latami sú určené do odpočinkových zón ako sú napríklad mestské a. Beronová lavička klasik. Pohodlné vysoké opěradlo a dlouhý sed je.


Celá konstrukce je vystužena ocelí! Můžete si vybrat délku noh pro volné uložení nebo pro uložení do . Na objednávku možno dodání s . Venkovní betonová lavička se sedákem a opěrákem ze smrkových prken. Nejrozšířenější betonová lavička , která vyniká svou jednoduchostí a pevností. Na jejím tvaru a provedení se za více jak let nic nezměnilo!


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Barevné provedení dle výběru klienta. Je vhodným doplňkem veřejného prostoru. Nohy jsou určeny k zabetonování. Prodám 2ks nohou pro stavbu lavičky.


Vyrobeno z jeklu 60x6 pozinkované. Oblíbená betonová lavička s dlouhou životností. Nohy lavičky jsou standardně vyrobené z hladkého betonu, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.