pondelok 18. mája 2015

Mini práčka

Mini práčka mini, 360W, náplň až 6. Mini turistická práčka so žmýkačkou. Hladká regulácia prania a odstreďovania, vynikajúce rýchle a účinné pranie a žmíkanie. Turbo motor, dva programy: . V tejto kategórii nájdete mini práčky v naozaj kompaktných rozmeroch, ktoré sú vhodné najmä do internátov, na chatu, alebo napríklad aj na cesty a do .

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Hledáte automaticka mini pracka ? Lehká malá pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do 3kg). Přidáte pouze teplou vodu a prací . Ideální na chalupy, do karavanů, hausbótů, pro studenty apod. Popis: Přenosná pračka se samostatnou . K expedici: do pěti dnů.


PRODÁM Prostorově úsporná 6kg pračka s inteligentními automatickými funkcemi a individuálním přístupem k prádlu.

Senzorově ovládané, automatické . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny . LG F28K5XNTWINWash mini. Abyste předešli prasknutí skla dvířek, při zavírání na ně příliš netlačte. Neperte v zařízení koberečky, rohožky, deky . Prezri si u nás mini pracky a porovnaj ceny v 10. Nabízím praktickou pračku s odstředivkou na chaty a chalupy s kapacitou prádla 3kg, jako nová málo používaná,přiložen i návod k použití, možný i osobní odvoz . Práčka Rotary Manta WH1v modrej farbe je vybavená funkciou rotácie a mechanickým ovládaním. Konštrukcia zariadenia umožňuje napĺnanie z hornej časti . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Pračky s předním plněním z kategorie úzké neboli slim mají hloubku do 50. Elektrická minipračka je ideální pro malé domácnosti, garsonky, chaty a koleje. O oddělené praní se postará větší hlavní pračka a spodní mini pračka , která zároveň slouží jako podstavec hlavní pračky.


Manipulace s prádlem je tak . Provedení pračky : vířivá pračka. Kapacita prádla pro praní (kg): 2.

Hlučnost při praní (dB): 57. Seznamte se s ekologickou mini pračkou Drumi. Nepotřebuje proud a je velmi skladná. U základních věcí, jako je dětské oblečení nebo věci každodenní . S mini pračkou Hyundai jsem zatím spokojená, mám ji teprve krátce, ale doufám, že spokojenost bude i nadále. Doporučuji všem, kteří jezdí na chaty, dovolené, . Ostatní - Středočeský kraj.


Predaj a servis notebookov, počítačov, tabletov. Zabezpečovacie systémy, alarmy, kamerové systémy, ochrana objektov, dochádzkové systémy. Máte málo místa v bytě, nevejde se vám tam ani .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.