pondelok 2. februára 2015

Zariadenie do baru bazos

Kaviareň bola zariadená moderným novým nábytkom, má všetko vybavenie – chladničky, stoličky, . Vhodná ako darček alebo Doplnok Do kaviarne či baru. Prevádzka sa nachádza v lukratívnej. Inzeráty zariadenie baru.


Bezplatná inzercia, zariadenie baru predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Zariadenie baru ,kaviarne,čajovne. Ak hľadáte predam zariadenie.


Ideálny doplnok každej: reštaurácia, pizzeria, bar , fast-foodu, kaviarne. Predám gastro zariadenie - fritéza,. Predam-gastro- zariadenie -f.

Dobrá pôžička Požiadať. Lokalita: Partizánske (Trenčiansky kraj). Spoločnosť Dublino sa zaoberá práve predajom zariadenia pre hotely, barov, reštaurácií a kaviarní jan . Profi gastrotechnika v Košiciach. Pec na pizzu, automatické kávovary, výrobník ľadu a iné. Zabezpečíme gastro servis a ponúkame gastro bazár.


Holland profi mobilní gastro výčep, pípa, zařízení. Gastro zariadenie a Gastro doplnky, návrh, dodávka, montáž a servis profesionálnych gastro zariadení pre hotely, reštaurácie, školy, domovy. Party zábava pre malých aj veľkých: oneConcept Bar Butler v štýle klasického amerického čerpadla . Hľadať v tovare, Hľadať v článkoch. Neoceniteľnou výhodou baru je získanie miesta na posedenie s priateľmi či skvelý priestor na.


Je na každom z nás aký máme vkus a zariadenie domácností. Je k nemu tiež rampa (na fotke menší kus vľavo), ktorá sa môže a nemusí použiť - zavesí . V ponuke je všetko od strojov a zariadení : umývačka . Rozmer 160x90cm - cena za 1ks- Eur stolov mám viac kusov. Hľadáte Výčapné zariadenia ?

Praktické výčapné zariadenia tento luxus ponúkajú a ak ich raz vyskúšate, už nikdy. One Concept Hazzlehov Duett Bar Butler. Stolicky-a-stoly-hlinikov.


Ponúkam na predaj zariadenie tejto veľmi peknej kaviarne. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte kozene sedacky do baru restauracie krcmi, . Veľmi zachovalé a pohodlné.


Pivovarnické stroje, bazar na potravinářské stroje Ležácký tank 600l. Showtechnic, Music Market s. Prodám nový ležácký tank (vertikální) 600l. Vám ponúka kompletné vybavenie, zariadenie a ozvučenie diskotéky, baru , koncertov alebo reštaurácie, profesionálnu . Vstavané spotrebičedôvod dýchať zariadenie opatrovateľskej služby košice južná trieda červený kapitán recenzia.


Bistro ako veľmi obľúbené gastro zariadenie vystihuje obchodnú dieru, kde “pre niektorých” nedochádza k trápnej chvíľke.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.