štvrtok 26. februára 2015

Komínový systém

Komíny a komínové systémy od nás majú mnoho výhod: jednoduchá, rýchla montáž, vynikajúce tepelno-izolačné vlastnosti, bezpečnosť. Náš komínový systém je cenovo prístupný pre novostavby ale aj pre rekonštrukcie. Rýchla a jednoduchá montáž komínov z odolných . Našou novinkou je úplne izolovaný komínový systém SMART, ktorý je najmenší na trhu.


Je ideálny pre použitie v rodinných domoch aj s menšou plochou.

Je určen pro odvod spalin od spotřebičů s přirozeným tahem spalin, pro všechny . Společnost Komíny CZ s r. Je vhodný pro odvod spalin od . Dvouvrstvý komínový systém Izostat Duo je vhodný pro všechny typy paliv (pevná , kapalná, plynná). Stavebnicové komínové systémy spoločnosti PRESPOR majú na trhu dlhoročné. V komínovém systému IBF CLASSIC tvoří vnější ochranu (plášť) tvárnice z keramzitbetonu. Na výrobu jsou použity . Nabízíme komínové systémy předních českých výrobců: CIKO s.

Komínové průduchy s kulatým profilem . Prodej a realizace komínů, komínových systémů, nerezových komínů, nerezových a keramických. Univerzální jednoprůduchový komínový systém CJ SKC Top Q. EKO-Universal je třísložkový komínový systém s keramickou vložkou opatřenou tepelnou izolací a specifickým systémem zadního větrání. CIKO představuje lehký komínový systém CIKO COMPACT. Je vyrobený ze silikátových požárně odolných desek a mezi jeho výhody patří: . Plastové komínové systémy RICOMgas jsou vyráběny a dodávány ve dvou provedeních, jednak pro rovné a také pro uhnuté komíny. Díky vynikajícím tepelně izolačním vlastnostem je dvousložkový komínový systém CJ Blok Energo Keramik vhodný pro pasívní domy a nízkoenergetické domy.


Komíny CIKO, komínové systémy a sestavy, cihelné komíny, kouřovody. Vítejte na webu společnosti Zeman Systems s. Nerezový třívrstvý komínový systém , vhodný pro všechny druhy paliv a většinu typů spotřebičů, v designovém barevném stylu. Vhodný jako dodatečný či fasádní.


Kominové tvárnice, krycí deska, komínová vata, okrasné prstence a daší . Počet výsledkov na zobrazenie 4. Prednastavené zoradenie, Zoradiť . Rozhodujete se, jaký komínový systém by byl nejvhodnější pro vaše potřeby?

Na trhu je jich k dispozici velké množství a pro správnou volbu je . Certifikovaný komín pro moderní tepelné spotřebiče. Již let prodáváme za příznivou cenu komínové stavebnice s nejlepšími technickými parametry. Dvoustěnný komínový systém.


Proč je dvoustěnný komínový systém dobrou volbou pro interiér i exteriér se dozvíte na HORNBACH. Každý komínový systém se hodí pro různé účely a záleží pouze na Vás, co zrovna potřebujete. Rádi Vám s výběrem vhodného komínového systému poradíme.


Na mezinárodním veletrhu For Arch se každoročně uděluje ocenění Grand Prix nejlepším vystaveným výrobkům. Jedná se o kvalitní moderní komínový systém vyrobený z vulkanické pemzy. Dvouprůduchový komínový systém Komín splňuje nejpřísnější kriteria norem EU, je odolný proti vyhoření sazí, s možností připojení spotřebičů na všechny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.