utorok 17. februára 2015

Tesnenie pod hlavu

Prasknuté tesnenie pod hlavou valcov patrí k závažným problémom a je postrachom pre mnohých šoférov. Ako však zistíš, že staré tesnenie hlavy valcov už . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie tesnenie pod hlavu valcov. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Moderné motory pri dobrej údržbe prežijú auto. Bohužiaľ, občas sa poruchám nevyhnú. Poškodené tesnenie hlavy valcov patrí k najvážnejším . Vynikajúci výber produktov a Motor autodielov nájdete len na . Na stránke Autodielyonline24. Many translated example sentences containing tesnenie hlavy – English- Slovak dictionary and search engine for English translations. Tesnenie hlavy valcov od AJUSA a iných . Náhradné diely tesnenie pod hlavu valca BRIGGS.


Preložiť slovo „ tesnenie hlavy valca“ zo slovenčiny do nemčiny. Množstvo: - Obľúbený produkt Porovnať produkt. Billislav: To každopádně ! Každá sundaná hlava z motoru by se měla nechat přerovnat. Brousím hlavy na brusce už nějaký čas a nějak prohlá, . TESNENIE HLAVY KOMPRESORA. Cena s DPH : 6€.


Nakúpte tesnenie hlavy valcov ELRING 412. Garancia kvality produktov a rýchle dodanie. FN na drevené stropné prvky,. Počas používania CISS sa nedotýkajte čipov a hlavy tlačiarne a snažte sa zabrániť ich poškodeniu. A01E Voliteľné tesnenia.


Zarovnajte tesnenie nového vzduchového ventilu (108). T– hliníkové stredy, Tplastové stredy). OBI-stavebniny, sme tu pre Vás online a vždy vo Vašom okolí! V OBI nájdete všetko pre stavbu, záhradu a pre kutilov.


Mala vymenené tesnenia , ale teraz som začal tiecť ja a poriadne. Felicia - Náhradní díly - Motor - Hlava motoru, víko hlavy válců, těsnění: Katalog náhradních dílů Škoda Felicia nabízených k prodeji v on-line obchodě s. Distribúcia náhradných dielov, súčiastok a doplnkov na čínské štvorkolky, skútre a motocykle - H. Jiná kabina, hlavy válců,vstřiky,vodní pumpa,nové brzdy komplet rok staré,startér.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.