streda 11. februára 2015

Vysávač zelmer meteor 2

EP má vo výbave nielen klasickú prepínateľnou hubicu, ale dokonca aj hubicu na kamenné, drevené a mramorové. SAF-BAG, váha len kg, prípojka pre elektrickú turbokefu, . Vysavač podlahový Gallet Verdun ASP718. Domácí vysavač Zelmer Meteor typ 400. EP je dalším úspěšným výrobkem původně polské, dnes však již německé firmy Zelmer.


Sáčkový vysavač ZELMER 400.

EK Meteor II modrý, Jednoduchý pokojový vysavač, který zaujme svými malými rozměry a bohatou sadou dodávaného . V tomto oddělení naleznete příslušenství k vysavačům značky Zelmer řady Meteor II …Serie. Můžete si vybrat sáčky do vysavače. Hledáte sáčky do vysavače zelmer meteor ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Sáčky do vysavače ZELMER Meteor II 400.


Kvalitní sáčky do vysavače . Tento kvalitní přístroj pořídíte za velmi příznivou cenu. Vreckový vysávač ZELMER Meteor ZVC 2EP je vynikajúcou možnosťou na vysávanie každej domácnosti.

Vďaka 6W príkonu vysávača môžete dôkladne. Hubice na plovoucí podlahy a parkety. Meteor ZVC215EP: Klasický, odolný a snadno použitelný vysavač.


Vybaven praktickým úložným prostorem pro příslušenství a objemným sáčkem Safbag s . Dobrý den, má tento vysavač uhlíky? Maximální příkon: 650W, Třída energetické účinnosti: A, Roční spotřeba energie: 2kWh. Model: válec, Typ nádoby na prach: Dust bag, . Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Vysávač , príkon 650W, energetická trieda A, ročná spotreba el. U nás můžete objednat kvalitní a spolehlivé sáčky Zelmer Meteor II do vašeho vysavače. Součástí balení jsou filtry, které chrání motor před nečistotami. Oproti papierovým vreckám majú textilné vrecká do vysávača výrazne lepšie vlastnosti: ostrý predmet ich nepretrhne, nepoškodia sa. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Pět vrstev sáčku VACS do vysavače ZELMER Meteor II chrání Vaše zdraví a prodlužuje životnost vysavače.


Vysávač ZELMER , vreckový, 6W, l, mikrofilter, oranžová. Nabízíme však ještě víc! PN kód: ZVC215EK Meteor II. Náhradní díly k vysavači Zelmer FURIO, METEOR II 40 ZVC 215.


Vzduchová hubice s rotačním kartáčem pro vysavače Zelmer.

KOMA sáčky ZELMER Furio, Meteor II , papírové, 5ks. Vhodná pro modely vysavačů: 32 . Hadice vysavače ZELMER, flexi,vyztužená. Před nákupem v internetovém obchodě si můžete vysavač Zelmer 400. Počet sáčků v balení: Počet filtrů v balení: Výrobce: Vroutecké papírny Sáček je určen pro tyto vysavače: ZELMER : Elf 32 Elf 321.


Nákupem získáte ,bodů na Věrnostní kartu ElectroWorld. Netkaná textilie, ze které je sáček vzor ZELMER Meteor II vyrobený, je efektivní filtr, který chrání vaši domácnost před prachem a je vyvinuta pro vysávání. Zelmer vstupný filter Twister, Furio, Meteor , Odyssey.


Nastaviť strážcu cien Odporúčaný produkt.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.