utorok 13. januára 2015

Predam drevene bednicky na predaj

Predám drevené bednicky. Vyrobené sú zo smrekového dreva. Všetky časti sú hoblovane a brúsené kusy. Bedničky sú hladké bez triesok, nové. Doprava po celom Slovensku.


Rôzne rozmery = rôzna cena , ceny sú od cca Eur - Eur. Vhodne ako uskladnenie potravin, zeleniny a na aranzovanie roznych predmetov. Aj keď debničky možno vyrábať zo surového ihličnatého dreva , suché je predsa len vhodnejšie. Rozmery bedniciek:Velka- 46x36x19cm 7€ . Kúpite alebo predáte Dom, domácnosť a záhrada?


Drevené bedničky Darujem - 05. Ceny sú len orientačné, čím večší odber tým nižšia cena za kus. Medzi 10€ a 2000 . V tejto kategórií najdete rôzne drevené krabice, krabičky s priečinkami alebo bez priečinok,. Zákaz predaja alkoholu osobám mladším ako rokov. E-shop je optimalizovaný pre browser: IE, . Rôzne typy a veľkosti prepraviek - na mäso, pečivo, zákusky a iné produkty výroby a prírody.


Využijete vždy, keď potrebujete niečo premiestniť alebo odložiť a . Sme rodinná firma Tomáš a Terezka a ponúkame Vám projekt debničkovania v Košiciach a Prešove, teda zblíženia našich regionálnych farmárov a . Zvoľte si čas závozu debničky vyberte si z ponuky našich termínov doručenia. Objednajte si debničku už hodín pred doručením! Vyberte si tovar od farmárov. Výroba a predaj drevených prepraviek z lúpanej dýhy ktoré sú . Telo nástroja je vyrobené z lipového dreva , krk je vyrobený.


Prodám stohovatelné plastové přepravky děrované, včetně dna, pro ovoce a zeleninu. Přepravky - velké množství kusů cena za kus 300Kč š78xD58xV40. Merkury Market ponúka: keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpelňové skrinky, dvere, nábytok, krby, lepidla, záclony, závesy, panelove podlahy, drez. Už nemá na predaj prepravky.


PEKÁRENSKÁ PREPRAVKA NÍZKA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.