piatok 23. januára 2015

Barmanske potreby bratislava

Všetko pre bar, reštauráciu a párty. Nakúpte u nás kvalitné barmanske potreby značiek APS, contacto a ďalších. PRÍSLUŠENSTVO A BARMANSKÉ POTREBY.


Nie je natavený žiaden . Profesionálne barové potreby. Dlhoročná tradícia výroby, vynikajúca kvalita a životnosť.

Výhodné veľkoobchodné ceny. Barové potreby , barmani na večierky a barmanské kurzy. Barmanské doplnky, Bar, výčap. Bar catering, koktaily, barmanská show, profesionálne ochutnávky whisky, cigár, koňak a iné.


Rozjeďte doma pořádnou párty a staňte se hvězdou večera jako koktejlový barman , který hravě umíchá i ty nejexotičtější drinky. V pamäti Podobné Preložiť túto stránku. Ak hľadáte kvalitné barmanské pomôcky, potreby či barové vybavenie za výhodné ceny, sme tu pre Vás. Kliknite si na náš web BarTrender a výhodne nakupujte .

Prevádzkovateľ webu, spoločnosť Bottleshop sk, s. Bezplatná inzercia, barmanske potreby predaj a inzercia. Bratislavy na Štefánikovej ul. Ponúkame čašnícke a barmanské zástery najrôznejšej dĺžky či farby. Ušité sú veľmi elegantne a prakticky, presne pre potreby čašníkov alebo barmanov.


Vybavenie kuchyne, stolný servis, hrnce, pánvice, gastronádoby, nože, chafingy, chémia a hygiena, transport, barmanské potreby , cukrárske potreby . Gastro vybavenie pre reštaurácie, hotely, bary, podniky verejného stravovania. Sklo, porcelán, hrnce, kuchynské potreby , iny drobný inverntár. Predajňa: BBQ Service s. BarTrender sa snaží reagovať na moderné trendy vo svete gastronómie a prináša na Slovensko široký sortiment kvalitných barmanských pomôcok. Tieto stránky používajú súbory cookies.


Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Barové, reštauračné a hotelové potreby od spotrebného tovaru (slamky, servítky, poháre a sklo), cez barmanské. Dovezieme vám potraviny priamo do domu.


Miesto na všetko, čo máte radi. Dátum uloženia: Sep . Rozvoz a donáška jedál a pizze.

Online objednávky, donášková služba, bratislava , nitra. Kofi Ti - Cascara Lemonade - 3ml. Sort Ospatar cu Curea - Piele . Nejširší výbeř sortimentu pro gastronimi, stolování, servírování a přípravu pokrmů nabízí rodinná firma SAHM s více jak 1letou tradicí.


Kvalitné pracovné a gastro odevy pre profesionálov Výroba a predaj pracovných a gastro odevov, obuvi. Kvalitné zástery pre kuchárov, barmanov , čašníkov a iný gastro personál Výroba a. Nejlevnější a nejlepší velkokuchyňské zařízení a potřeby pro gastronomii, potravinářský průmysl, školní jídelny, hotely a restaurace. Největší internetový obchod . Barove potreby - Ty CoCos:人均价格0元。进入Barove potreby - Ty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.