piatok 16. januára 2015

Miele vysavac c3

Complete CPure Red PowerLine SGDF3Podlahové vysávače. Prvé vysávače boli skonštruované v prvých rokoch 20. Miele CLimited Edition Powerline. Sáčkový vysavač 550W, řada Complete, komfortní navíjení kabelu, sáček HyClean GN, filtr Silence AirClean, teleskopická. Skvělá péče o choulostivé tvrdé podlahy.


Speciální hubice Vysoký výkon motoru sám o sobě dobrý vysavač nedělá. Podlahový vysavač s turbokartáčem a filtrem pro pohlcování pachů, . Nabízíme však ještě víc! Textília vďaka svojej tvarovateľnosti lepšie vyplní vnútorný priestor vysávača a tým zväčší svoj objem. Netkaná textília, z ktorej je vrecko vyrobené, je efektívnym. K dispozícii je aj ergonomická rukoväť.


Kábel vysávača sa navíja pomocou . Se šetrným kartáčem na parkety k prvotřídní péči o choulostivé tvrdé podlahy . Vreckový vysávač – 890W, rad Complete, komfortné navíjanie kábla, vrecko HyClean GN, filter HEPA AirClean, teleskopická trubica, rukoväť s integrovaným. Entdecken Sie die weltweit verbreitete Premium-Marke für Hausgeräte und gewerbliche Geräte mit höchstem Qualitätsanspruch.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.