štvrtok 16. augusta 2018

Šitie paplonov z peria žilina

Asi to bude trochu výlet, ale ďalšie výsledky z okolia lokality Žilina , okres Žilina tu ešte sú. RIČI - čistenie peria , výroba a predaj paplónov a vankúšov, Žilina. Antibakteriálne čistenie peria so zaparovaním, ktoré zničí až 1 baktérií. Zavolajte ešte dnes Ján Janták, Žilina. Ponúkame čistenie peria , vankúšov, paplónov a šitie.


Kontaktné informácie, telefón, e-mail, adresa,.

Ján Janták - čistenie peria - Čistenie peria , šitie paplónov a podušiek. Cena je uvedená za kg peria , €. O firme riči - výroba a predaj vankúšov perín a paplónov , paplónikov,. Zdravý a hygienický spánok v paplónoch a vankúšoch plnených perím je. Pri tomto type šitia sa paplón plní a rozvažuje do každého pásu zvlášť, perie má . V, 141x 20 1€.


Dodanie, výkup a predaj, čistenie peria , šitie paplónov a vankúšov. Sme firma špecializujúca sa na výrobu a renováciu perových a páperových vankúšov a paplónov. Všetky naše produkty tvoria iba naši skúsení krajčírski .

Zaradenie Čistenie peria. Líhajte si do čistých perín. Bratislave a okolí za najlepšie ceny.


Ján Janták, Žilina , Bytčica - Služby: - čistenie peria - šitie paplónov a podušiek, vankúšov - ovíjačky - Úpravy staveniska a vyčisťovacie prá. Dávka čistiaceho stroja - cca kg. B: Šitie výrobkov z peria : 1. Páranie paplónov a iné práce naviac. Materiál : sýpkovina - 1 bavlna. Výplň : lôžkové perie (zmiešané kačacie a husacie) s páperom.


Sme flexibilná firma zameraná na čistenie kobercov, čistenie peria , šitie paplónov a vankúšov, detských zavinovačiek, detských hniezd plnených husacím perím . Zanechalo za sebou väčšie mestá ako Košice, Žilina ,. Perie v paplónoch by trebalo prečistit. Bazár pre rychlocistiaren peria sitie paplonov perin vankusov nájdete u nás na. Vykupime staré drapane, nedriapane perie.


Zabezpečujeme predaj perových, vlnených vankúšov, paplónov a čistenie peria. Esenciálne oleje a difúzery dōTERRA. Je známe, že vône vplývajú na náladu človeka.


Niektoré motivujú, iné ukľudňu. Náplň (druh) práce Šitie paplónov , čistenie peria , .

Bôrik, areál VURAL (malá budova, E.d.204). Výroba paplónov i vankusov. Výroba paplónov , pranie a chemické čistenie textilných a kožušinových výrobkov, krajčírstvo, čistenie peria , upratovacie práce.


PERIA parapetné a kuchynské dosky. Zákazkové šitie odevov - spoločenské kostýmy, šaty a kabelky, uniformy, sukne, svadobné šaty, športové bundy nohavice. Mario Cetera - CETESTYL kus, jedn. Rýchločistiareň peria „Viktória“ oznamuje občanom, že do.


Výroba nápojov - Stáčanie prírodnej minerálnej vody a výroba nealkoholických. Stáčanie nealko-nápojov Práčovenské a čistiarenské služby, čistenie peria ,. Výroba antialergických paplónov , vankúšov , posteľných súprav, prikrývok a doplnkov. Predaj paplónov , vankúšov a ďalších výrobkov.


K ZeMPlín – MladOSŤ ŽIlIna jun.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.