štvrtok 23. augusta 2018

Domaci praci gel

Mydlo nastrúhame a vsypeme do vriacej vody. Domáci gél na pranie (fotopostup) - obrázok 1. Po rozpustení mydla odstavíme a . Vyrobili jsme domácí prací gel a vyzkoušeli, jestli je stejně účinný jako ten drahý kupovaný. Okrem toho, že tento gél.


Domácí prací gel jistě potěší každého, kdo chce ušetřit nejen peníze, ale i životní prostředí.

Tento ekologicky šetrný pra. Chtěli byste prát prádlo za korun měsíčně? Zkuste domácí gel na praní. Jeho výroba vám zabere minut času a prací účinek je srovnatelný s mnoha . To není žádný reklamní slogan na nový prací prášek, nenechte se mýlit!


Vznikající gel stále pomalu promícháváme. Tímhle receptem ušetříte nejen nemalý peníz, ale i zdraví. Průmyslově vyráběné prací prášky a gely obsahují bělící prostředky, které můžou . JAK SI VYROBIT PRACÍ PRÁŠEK ANEB MÝDLOVÝ SLIZ.

Je to velice jednoduché a hlavně, jak sami zjistíte i účinné. Místo marseillského mýdla je také možné použít klasického Jelena, který se však musí nastrouhat. Postup je velmi jednoduchý a hlavně účinný. Gel používám, avšak jeho gramáž je zcela jiná.


Navíc výroba litrů gelu stojí přibližně 5- Kč - ušetříte také rodinné finance. Vyrobte si svépomocí prací gel - šetrný nejen k pokožce, ale také k přírodě. Ako vyrobiť doma funkčný gél alebo prášok na pranie 1. Dajte variť vodu a medzitým si mydlo nastrúhajte najemno.


Nastrúhané mydlo potom . Přiznám se bez mučení, že čistota domova je tak trochu mojí vášní. Třeba takové čisté, voňavé prádlo, usušené venku na . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nenabídnu vám poutavé video z prostěradlem, po kterém jsem nechala pobíhat stádo . Prací gél sa dá vyrobiť aj doma. Z jakých surovin vyrobit domácí gel na praní? Levná domácí aviváž, která voní pokaždé jinak!


Na řadě je další šetřílkovský návod- Výroba domácího pracího gelu jen ze surovin: potřebujete prací mýdlo a prací sodu. Gel na praní domácí výroby je kvalitní a velmi levný s porovnáním s komerčními prášky a gely. Mimoto, že jsou domácí produkty mnohem levnější, navíc přesně víte,.

Připravte si domácí prostředek na praní. Budete potřebovat jen mýdlo, sodu, horkou vodu a esenciální olej. Co se týče dávkování, domácí prací gel se dávkuje stejně jako ty kupované.


Abych při jeho aplikaci do pračky něco nezaflákala, nabírám ho . První prací gel u nás doma vyráběl přítel a sháněl si na něj i suroviny. Nebyla jsem s čistotou a vůní prádla po vyprání moc spokojená, takže . Jednodušší variantou je domácí prací prášek. Možná se vám bude taky líbit náš startovací balíček, který slouží právě k výrobě pracího prášku a pár dalších . Vyrobit domácí gel na praní není nic složitého a rozhodně to stojí za to hned z několika důvodů.


Ušetříte peníze, protože domácí prací gel na . Dejte si tu práci a vyrobte si prací prášek s aviváží doma.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.