pondelok 13. augusta 2018

Dózy na sypaný čaj

Nemáte rádi, jak Váš sypaný čaj v papírovém pytlíku rychle ztratí svou chuť a vůni ? V tom případě si vyberte některou z našich čajových dóz a. Dózy na sypaný čaj - KERAMIKA - Čajovňa dobrých ľudí - dovozca kvalitných čajov z najznámejších čajových plantáží. Nachádza sa na pešej zóne v Nitre a na. Dózy na čaj , kávu a potraviny z různých druhů materiálů.


Kovová dóza je vhodná na skladovanie čaju , kávy alebo korenia.

Je zdravotne nezávadná s úpravou proti korózii určená priamo na potravinárske použitie. Drevená krabička na čaj (priehradiek). Kesper, Dóza na sypaný čaj Landhaus, Ø x 1cm. Kvalitní plechové dózy na kávu a na čaj. Skladujte oblíbené pochutiny tak, aby neztratily chuť a aroma.


Vyberte si krásných designů a různých velikostí – na . Dóza plechová na 2kg čaju , kávy s malou vyberateľnou dózou vo vrchnáku. Je vzduchotěsně uzavíratelná, tudíž zachová aroma. Stylová dóza do kuchyně Hranatá dóza z kolekce SRDCE se výborně hodí na uložení čajových sáčků nebo sypaných čajů.

Má padnoucí dřevěné víčko a její . Neavita dóza UVAŘ ČAJ s čajem NA DOBROU NOC g Obsahuje fitrů s čajem, celkem g Italský sypaný čaj NA DOBROU NOC s bylinkami a kousky . Vášho obľúbeného čaju a vďaka nim zachováte jeho čerstvosť a vôňu čo najdhlšie. Vďaka štýlovému dizajnu si náj. Dárkové balení sypaného čaje v plechové dóze ve tv. Richar Royal Heart - bílé, černý sypaný čaj , g . Na dotaz „caj dozy na“ jsme našli:. Basilur Sencha 100g, sypaný čaj.


Kč - 2Kč Přidat do porovnání. Originální plechová dóza je ideální pro uskladnění veškerých sypaných čajů - napomůže zachovat nejvyšší kvalitu, chuť i aroma. Luxusní dóza na čaj potěší každého milovníka čaje.


Krásný design čajové plechové . Dekor čajové růže bude pro váš sypaný čaj to pravé. Inzerát 2x dóza na sypaný čaj v okrese Brno-město, cena 40Kč, od Můj bazárek na Sbazar. Popis: Tam kde se dózy uzavírají jsou ošoupané, viz foto. Skleněná dóza na sypaný čaj 10cm v jednoduchém nadčasovém stylu.


Snadno ji tak zkombinujete s ostatními doplňky, které zdobí Vaši kuchyni. Během nasazování víčka je z dózy vytlačen přebytečný vzduch a dóza je tak uzavíratelným ventilem vzduchotěsně uzavřena. Uložený sypaný čaj či káva si díky .

Nabízíme originální dózy na čaj , sypané čaje , kávu, čajové konvice a další radosti. Chcete koupit kvalitní sypaný čaj jako dárek? Sypaný ovocný čaj - vánoční. Jestli ano, tohle je ta správná volba. Připravili jsme pro Vás několik dárkových sad a výběr je veliký.


Dóza s vlastní plnobarevně potištěnou etiketou a uvnitř výběrový čaj. Dózy hranaté, kulaté, oválné v barvě černé nebo stříbrné. Na výběr mnoho druhů čaje a . Dózy na sypané čaje s dřevěným víčkem z dřevovýpalu…. Je vyrobená z kovu, víko z bambusového dřeva.


Cena jedné dózy je 5Kč. Můžete nás navštívit v hrnčírně, nebo na .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.