utorok 15. augusta 2017

Výkup peria prievidza

Výroba a renovácia paplónov a vankúšov (aj antialergických). Materiál : sýpkovina - 1 bavlna. Výplň : lôžkové perie (zmiešané kačacie a husacie) s páperom. Výkupim driapane perie , paplony a vankúše. Husacie a Kačacie perie.


Dodanie, výkup a predaj, čistenie peria , šitie paplónov a vankúšov.

Cena je uvedená za kg peria , €. Perová náplň každej zákazky sa čistí samostatne, preto minimálna dávka do čističky sú 4kg, menej nepreberáme. CENNÍK RENOVÁCIE: čistenie peria : . Samoobslužné pranie - možnosť oprať a vysušiť prádlo. Klientské pranie - vrátane odvozu a dovozu prádla pre hotely, reštaurácie a wellness . Katalóg Služby a remeslá Upratovacie a čistiace služby Čistiarne a práčovne.


Predám ručne párané husacie Perie v ružovom angíne. KUPIM STARE Perie A ZAJAČIE KOŽE A STARE ZAVAŽIE Z PNEUMATIK A STARE VODOVODNE .

O firme riči - výroba a predaj vankúšov perín a paplónov, paplónikov, paplonov, vankusov. Renovacia vankúšov a paplónov a perín. Bazár pre vykup peria nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte vykup peria , viac nemusíte.


Online bazár a inzercia . Bezplatná inzercia, stare perie. VYKUP STARE PERIE A ZAJAČIE KOŽE. Rukami manželov Sivčovcov z Humenného prešlo viac peria ako známej rozprávkovej postave Perinbaba od úspešného slovenského režiséra . Výkup zlomkového zlata, striebra a mincí za denne aktualizované ceny. Vas tip na vykup nehnutelnosti finančná odmena. Pri prodlotoni Inzor tum.


Predám husacie perie 31kg. PERIA sitie paplónov a vankúšov. Ján Zvalo Čistiareň ĽUBICA, Prievidza - Čistiareň Služby: - čistenie šatstva - čistenie peria Šitie: - paplóny.


Výkup a predaj použitého nábytku a elektrospotrebičov. Kvalitný použitý nábytok, koberce a funkčné elektrospotrebiče. Vykúpime váš starý nábytok.

A to v okresoch Bratislava, Pezinok, Senec, Malacky. Máme bezkonkurenčne najlepšie a . Dopyt: dodávateľ, výkup perín, kožiek, elektromotorov, a podobne - už pred vami poptával. Dopyt: dopytujem motocykel Enduro, Prievidza , Trenčiansky, Ostatné. ZLATNÍCTVO ADAM SUPER AKCIA zlato, striebro, oceľ Výkup a. PÔŽIČIEK Regionálna kancelária PRIEVIDZA OD VTÁČNIK, tel. Kúpim kože - hovädzie, ovčie, vlnu, perie a parožie.


Krátko po tom, ako Bojan ukradne perie krahulcovi, ktorý chlapcov sprevádzal po celý čas.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.