pondelok 7. augusta 2017

Oprava karoserie pdr

Naša špecializácia je oprava karosérii áut poškodených od KRUPOBITIA špeciálnou technológiou PDR bez poškodenia laku. Poškodené vozidlá po krupobití . Ide o novú a šetrnú metódu, . Vyhnite sa preliačinám na vašej karosérii tou najjednoduchšou cestou. Metóda PDR umožňuje dokonalú opravu bez zbytočného lakovania aj gitovania.

Jedná sa o opravu karosérie bez poškodenia laku, t. Princíp technológie spočíva vo . OPRAVA DROBNÝCH, MALÝCH A VEĽKÝCH . Slyšeli jste o zkratce PDR , ale nevíte co si představit? Jedná se o moderní opravu karoserie bez potřeby lakování. Ponúkame Vám šetrnú metódu OPRAVY PRELIAČIN KAROSÉRIE BEZ. Metóda opravy preliačin bez poškodenia laku je známa ako PDR TECHNOLÓGIA.


Vůz opravou navíc neztrácí na hodnotě!

Oprava karoserie metodou PDR znamená šetrnou opravu s úsporou až. Má váš vůz promáčkliny a důlky v karoserii? Drobná poškození automobilu zkrátka někdy ovlivnit nemůžeme. Provádíme opravy karoserií bez poškození laku metodou PDR , promačklin bez lakovani, opravy karoserie na počkání, opravy karosérie po kroupách.


Vyrovnávání karoserie aut po kroupách. Rozlešťování drobných škrábanců. Košice - Špecialista na opravy po nehode. Opravy po krupobití bez lakovania. Paintless Dent Removal nebo . Oprava deformované karoserie (po kroupách, z běžného provozu) metodou PDR (vytahování plechů za studena).


Zaplatíte zlomek ceny v porovnání s klasickou . Tradiční způsob opravy. Individualne Školenie s technológiou PDR na vysokej odbornej urovni. Dent Repair) – technológia opravy preliačin na karosérii áut bez nutnosti lakovania. Také nabízíme opravy karoserie bez poškození laku, tzv PDR metodou.


Používá se zejména při poškození od krupobití, defektů z parkovišť, . Materiál pro karoserie prochází tepelnými úpravami a jsou do něj přidávány.

Vozidlo opravou navyše nestráca na hodnote! Práce s technickou dokumentací pro opravy karosérií motorových vozidel . Metoda PDR umožňuje opravit karosérii. Hlavní výhodou je zachování původního . Sada pro opravu vmáčklého plechu karoserie.


LED lampa pro vyrovnání plechu bez poškození laku, pro opravy PDR - VBSA . Opravujeme důlky, promáčkliny využitím metody . Popis: Nabízím kvalitní sadu na opravu karoserii automobilů. Naše sada PDR nářadí na opravu promáčknuté karoserie automobilů opravuje důlky a promáčkliny na vozidle bez poškození nátěru. Použití této sady nástrojů . Oprava důlků a promáčklin na karoserii bez poškození laku metodou PDR , Ostrava a okolí. Jsme firma z Ostravy,která provádí opravu karoserie vozidel bez.


V TOMTO OBORU MÁME 5-TI LETOU ZKUŠENOST. Autoservis Roman Mol Zlín opravuje karosérie áut bez poškodenia laku aj zákazníkom zo Slovenska.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.