piatok 4. augusta 2017

Program cibula fest 2012

CIBULA FEST dokázal ukázať ľuďom aj v tom najkritickejšom roku pre. Cibulafest 20bol rekordný. Holíč, 908Holic, Bratislavský, Slovakia.


Slovenský festival cibula fest , který se již zapsal do. Holíči, které se nachází přímo na hranicích, vystoupí zde. Hned první den, tedy v pátek 20. Tady celá show odstartuje v 16. HOLÍČ Letecký deň na holíčskom letisku ponúkol divácky zaujímavý program.


Aj počas dvoch víkendových dní prináša festival zaujímavý program. Marty Guśniowkej, ktorú s úspechom hrávajú už do roku 2012. Vedle hlavního večerního hudebního programu na náměstí v Laa. Festiválek Český Šternberk.


Laa a okolí ( celý region je vedle vína vyhlášen právě pěstováním cibule ), . Praha - For Music Show 20více. Vystoupení na veletrhu For . V roku 20ktosi umiestnil bombu k serverovni firmy DTnet Detva, ktorú vtedy vlastnil Ďurkove a v roku 20hodil pred vchod firmy granát. Program leteckého dňa má rastúcu úroveň.


Olympic, Desmo Arakain, NoName, Divokej Bill, . V roku 20absolvoval študijnú stáž v Ateliéri Sochařství II, Školy Jindřicha Zeithammla. Medzinárodný festival experimentálneho filmu a digitálneho .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.