utorok 8. augusta 2017

Hotel hubertus zlava

V okolí sa nachádza mnoho . HOTEL HUBERTUS sa nachádza v ľavom krídle zámku Valtice a ponúka vynikajúce podmienky pre pešiu turistiku i cykloturistiku, kultúrne . Oddýchnite si alebo nazbierajte mnoho nových zážitkov. Pre viac info o ubytovaní kliknite sem. Všetky zľavy z celého Slovenska na zlavy.


U nás Vám neujde žiadna zľava. Trojdňový pobyt pre dvoch s polpenziou spojený s degustáciou vín v Lednicko-Valtickom areáli, jednom z najkrajších miest Česka. Pravá dovolenka pre celú rodinu aj pre zamilované páry. Cena za osobu od 1eur.


Chýba: hubertus aztravel. TERMÍNY INFORMÁCIE MAPA . Mallnitz, centrum - 5m, . Rezerváciu Vám potvrdí priamo ubytovateľ. Rakúsko, Kärnten, Mölltal - Ankogel. Zľava osoba - 9rokov , 28.


Porovnajte ponuky mnohých CK a využite najlepšie ceny. Hodnotenie a recenzie hotela , mapa, . Raňajky sa podávajú každé ráno v kaviarni hotela. Zobraziť ostatné zľavy. All rooms have cable-TV and WIFI. You also have the possibility to book breakfast or halfboard.


Hotel Thermia Palace - Café Alexander. FIST MINUTE ZĽAVA - z ceny ubytovania v tejto oblasti ( zľava nie je zahrnutá v cenách za zájazd). Nachádza sa uprostred krásnej prírodnej.


Zámecký hotel Lednice: Ja - pozrite si recenzií od cestovateľov,. Ak budeme mať cestu určite si vyberieme tento hotel. Cesko Zľavy , kupóny a akcie:.


Penzion-Restaurant Hubertus. Disponuje reštauráciou, kaviarňou, salónikom Hubertus s krbom a miestnosťou s. Szontagh), zľavu z konzumácie na Zamkovského chate. V období Top sezóny zľava pre deti neplatí.


Seehotel Jaegerhof Hubertus.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.