streda 23. marca 2016

Kompresor gude

Güde s rôznym výkonom, olejové, bezolejové, vertikálne kompresory. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Pojazdný piestový olejový kompresor s priamym pohonom. Vybavenie: manometre, výstupy tlakového vzduchu (kovové rýchlospojky), tlakový spínač, . Napájení 2V Výkon motoru kW. Přípojka motoru: 2V Výkon motoru: 1. Skutečné dodávané množství: 145 . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Predaj kvalitných kompresorov. Olejové a bezolejové elektrické kompresory , jedno a dvoj valcové kompresory , airbrush kompresory Extol Craft, Gude , Makita. Dvojvalcový olejový kompresor s výkonom kW, max.


Ahoj chcel by som neaky takyto kompresor. Chcem sa opytat ci ho niekto ma a ake ma skusenosti popripade inu znacku. Dvojpiestový kompresor s valcovým agregátom tvaru „V“, olejovým mazaním a priamym pohonom, určený domácim majstrom a remeselníkom.


Přenosné robustní provedení pro všestranné použití. Včetně bohatého příslušenství. Celý popis a technické parametry. Oficiální zastoupení pro Českou republiku, velkoobchod a autorizované servisní středisko GÜDE , DEMA a VINTEC. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení . Popis: Nabízím bezolejový, bezúdržbový kompresor značky Güde.


Vzduchové kompresory , GÜDE. Pro práci se stlačeným vzduchem se výborně hodí kompresory, které nabízí mnoho využití. V našem sortimentu naleznete . Mobilní 2válcový kompresor , přípojka motoru 2V, příkon motoru kW, max.


Domáce náradie a nástroje pre dom, byt, záhradu. Stacionárny dvojstupňový dvojvalcový kompresor , veľký kryt klinového remeňa, manometer, m prípojný kábel, tlakový spínač, bezpečnostný ventil, výpustný . Prenosný kompresor, 1- valcový, bezolejový. So všetkými potrebnými prípojkami, ideálny prístroj pre servisných . Proto sem se rozhodl koupit si po novém roce kompresor lepší. Bezolejový kompresor , který je ideálním pomocníkem pro jednoduché domácí práce s tlakovým vzduchem jako je ofukování, huštění pneumatik apod.


Lidli sila stlačeného vzduchu za naozaj stlačené ceny! Kompresory-pneumatické nářadí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.