pondelok 21. marca 2016

Predajňa sklo porcelán bratislava

Cibuľový porcelán - Boris Juráš, Bratislava. Vám ho radi objednáme priamo u výrobcu. Bratislava (City Point Pasage, VCHOD cez HM príp. z Vysokej ul.) . Hlavné námestie, Bratislava. Pondelok – Piatok: 9: 30 .

MATI sklo porcelán , veľkoobcho maloobcho Firma sa zaoberá predajom skla , porcelánom a gastro potrebami. K hlavnému sortimentu patrí úžitkové sklo, . VEĽKOOBCHOD SKLO , PORCELÁN , DOMÁCE A. TOMDUS - to je široký výber porcelánu , príborov, pohárov a skla do vašich. Veľkoobchod s gastro potrebami - reštauračné, kuchynské a barové potreby, čistiace prostriedky, exkluzívne servitky, obrusy, sviečky, spotrebný i baliaci . Spoločnosť WELA-PORCELÁN s. Základ nášho sortimentu tvorí kvalitné značkové sklo a karlovarský porcelán.


Kryštál POLTÁR - kuchynské potreby, krištáľ, kryštál, sklo a porcelán.

Ponúkame vám kvalitné sklo , porcelán aj príbory v mnohých podobách, ktoré doplnia a obohatí štýl Vašej. Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment. Prohoga International s. Kompletný sortiment pre . Trieda Andreja Hlinku. Krištáľ, sklo , porcelán , svadobné poháre, gravírovanie.


Gastro vybavenie pre reštaurácie, hotely, bary, podniky verejného stravovania. U nás v predajni môžete kúpiť sklo , porcelán , vzácne kryštály, darčeky. V papiernictve nakúpite školské a kancelárske potreby, tlačivá a pekné pohľadnice. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Sklo , porcelán , hrnce, kuchynské potreby, iny drobný inverntár.


Na Slovensku zastupujeme najväčších . Modranskú keramiku, kvetináče, nerezový a smaltovaný riad či simaxové a varné sklo. Radi Vás privítame v našej predajni ! Výroba a predaj olovnatého krištáľu. Starorolský porcelán Moritz Zdekauer . Kalichy, poháre, príslušenstvo- Sklo Rona (Horeca, Select, handmade), barové sklo , príbory, porcelán , doplnky k stolovaniu .

E-shop, na ktorom nájdete značkové sklo RONA - nápojové sklo pre hotely a. JTF Partnership v obci Horovce a maloobchodná predajňa v Púchove. Využite zľavu na všetok tovar -. V ponuke máme krištáľové sklo , ručne fúkané talianske sklo a karlovarský porcelán. Produkty z krištáľu a krištáľového skla. Domáce a kuchynské potreby, sklo ,keramika a porcelán - široký sortiment domácich potrieb - od stolovania, varenia a upratovania až po bytové dekorácie.


Jedinečné farebné prestieranie môžete získať brilantnými Marabu farbami na sklo , porcelán a keramiku. Sme poprednými distribútormi skla , porcelánu a gastronomických zariadení. Adresa DANY - PREDAJŇA SKLO , PORCELÁN.


Porcelánový riad a poháre dekorované žiariacimi . Kontakt DANY - PREDAJŇA SKLO , PORCELÁN. This place is listed in the specializovana .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.