štvrtok 4. februára 2016

Predam sedenie do kaviarne

Ponúkam na predaj stoly do barov , kaviarni , pohostinstiev. KAVIAREN restauracia detske centra cakarne . Do kaviarne , baru, cukrárne atď. Dobrý deň, predám sedenie do prevádzok boxy kreslá stoly barové pulty. Predám sedenie do kaviarne kúpim.


Bazár pre predam sedenie stoli stolicky vhodne do kaviarne alebo baru nájdete u nás na Inzercia.

Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Kvalitné kreslá TON vhodné do kaviarne SUPER CENA! Záhradné sedenie Barcelona je vhodné do záhra kaviarní a reštaurácií. Záhradný nábytok - záhradné sedenie na terasu a do.


Stoličky sú už všetky predané. Ponúkame: na mieru vyrobené sedenie , taburetky, barové stoličky, stoly, pulty - drevené, mramorové,. Kúpim sedenie do baru- kaviarne ponuku s kontaktom posielajte na . Zahradne sedenie (140), Stôl s.

Křesla, rohové boxy,stoly, barové židle, taburetky. Designové kreslá, do reštaurácie, kaviarne ,baru,klubov. CLUB kreslá - predám zariadenie do kaviarne ,. Vyberajte z ponuky stoličiek a stolov - jedálenské stoličky . Reštauračné priestory na predaj od realitiek aj od súkromných osôb. Vybavenie kaviarne : - sedenie - barový pult, - chladiace zariadenie - skladový priestor . Prihláste sa k odberu e-mailového servisu, ktorý vás bude stručne informovať o novinkách a akciách KIKA. K dispozícii je až miest na sedenie.


Naplánujme spolu termín a priebeh vašej akcie. Reštaurácie a kaviarne , - Kozmetické salóny a kaderníci, - Kancelárskych centier a bánk. Predam prutennu kolisku v top stave. Ponúkame Vám na predaj váženú kávu Caffe Trieste na prípravu nápojov. Vhodné do kaviarne , reštaurácie,kuchyne,na chodbu,do kancelárie.


Predaj reštaurácií a reštauračných priestorov za najlepšie ceny, široká ponuka. Reštaurácia má vnútornú kapacitu pre osôb, sezónne vonkajšie sedenie je pre . Predaj chladiacej vitríny Arredi Bar, funkčná, servisovaná, vhodná napr. Bistro set je záhradný nábytok vhodný na balkón, terasu alebo do kaviarne.

Najlepšie kaviarne v Bratislave, Slovensko: Pozrite si recenzie kaviarní v Bratislave na TripAdvisore a vyhľadávajte na základe ceny, polohy a ďalších kritérií. Slovenská sporiteľňa, kaviarne , reštaurácie, fittnescentrum. Kremnické vrchy a Nízke . Jedálenské sedenie so stoličkami nadväzuje na časť kuchynskej linky. MH športovo - oddychová zóna Petržalská hrádza, kaviarne , obchody, reštaurácie.


Strážca predám klietky na chov zajacov Do zoznamudostałam prezent po. Na predaj stoly, svetelná technika a iné. HK-6vhodná do kuchyne, jedálne i reštaurácie či kaviarne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.