streda 17. februára 2016

Vysávač s tepovačom karcher

Tepovacia hubica s násadou na tvrdé. Perfektný mokro-suchý vysávač na hĺbkové čistenie všetkých kobercov a. Kto si chce ušetriť nákladné vyčistenie odborníkom, ne siahne po tepovačoch - extraktoroch firmy Kärcher. Koberce su dost spinave,a trebalo by cistit do hlbky. V našej ponuke nájdete vysávače pre profesionálne ale aj domáce využitie.


KÄRCHER SC EasyFix Premium.

Tento stroj má výborný sací výkon a . SKLADOM, 11€ bez DPH 9€. Zobrazit Detail produktu. Mokro-suchý vysávač kombinovaný s tepovacím strojom. Silný a kompaktný tepovač -extraktor na čistenie malých kobercových plôch.


Hľadáte Multifunkčné vysávače ? Ak vysávač nevyužívate len na občasné odstránenie najviditeľnejších nečistôt z koberca, ale. Viacúčelové a multifunkčné vysávače. Podlahový umývací stroj v exkluzívnej bielej farbe.

Revolučné čistenie podláh 2v1: vytieranie a . Díky dodatečnému příslušenství též použitelný jako vysavač pro vysávání suchých a mokrých nečistot. Profesionálnu funkciu tepovača , samotné mokré vysávanie rozhodne. So všetkými špinami a nečistotami vám teraz pomôžu účinné tepovače od firmy Cleanex.


Vďaka dodatočnému príslušenstvo tiež . Všade tam, kde je potrebné hygienické čistenie až do hĺbky vlákien, prichádza na rad čistič kobercov a tvrdých podláh SE . Možnost použití i jako vysavač pro mokré a suché vysávání. Alebo prejdite z predraženého hobby stroja Puzzi na naozaj profesionálne tepovače :-) . Hadica na tepovanie Karcher Puzzi. Vyberáme vysávače Vysávače je možné deliť na vysávače sáčkové, vysávače bezsáčkové či a vysávače. Je vhodný na koberce, předložky,.


Stroj s princípom nástreku a extrakcie na základné čistenie kobercov a tvrdých podláh. Pro vysávání mokrých a suchých nečistot, pevná odnímatelná nádrž na čistou vodu, velmi dobré výsledky čištění na všech površích, koberce, předložky, . Hobby tepovače (pro domácnost) za skvělé ceny. Kärcher čistič koberců a mokro-suchý vysavač SE 5. Použiteľný aj ako mokro-suchý vysávač. Extra dlhá štrbinová hubica špeciálne na čistenie ťažko dostupných miest.


Vrátane tepovacej hubice na čistenie čalúnenia.

TEPOVAČ -EXTRAKTOR SE 6. Recenzie a testy vysávačov vč. Na videu môžete vidieť názornú ukážku z vysávania interiéru auta za použitia čistiacej techniky značky Kärcher. Predaj čistiacich strojov Karcher , vysávače , tepovače , vysokotlakové čističe,u nás nájdete kompletnú ponuku: čistiace stroje Karcher , umývacie automaty, . KARCHER Puzzy 1na čistenie kobercov,gaučových súprav,interierou aut, jednuduche ovladanie.


Cena prenájmu : 5eur-hod.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.