utorok 9. februára 2016

Štrúdla s tvarohom

Tvarohová štrúdľa a množstvo ďalších chutných receptov. Plnku si pripravim tak, ze vymiesam tvaroh s zltkom, pudingovym praskom, hrozienkami, cukrom a . Rýchla tvarohová štrúdľa z lístkového cesta - veľmi rýchlo hotové, hlavne ak. Plát lístkového cesta potrieme tvarohom , posypeme hrozienkami a zvinieme.


Domáca štrúdľa je tá najlepšia vec pod slnkom, no problém je pripraviť ju.

Nie vždy máme chuť vaľkať lístkové cesto a už málokedy máme chuť robiť originálne. Potrite ho tvarohom s hrozienkami, ale okraje nechajte voľné. Rovnomerne rozložte jablká po celej ploche a posypte cukrom.


POTREBNÉ PRÍSADY plátky lístkového cesta, 4-jabĺk, . Tvaroh , vanilkový, kryštálový cukor, vajíčko, hrozienka dáme do misy a zamiešame. Strudla s tvarohom a ceresnami. Tvaroh zmixujeme so smotanou, pridáme vajíčko,zvyšný práškový cukor a poriadne prešľaháme.

Hrozienka na chvíľu namočíme do vody, scedíme, pridáme tvaroh a vymiešame. Plnku pripravíme zmiešaním ochuteného tvarohu a žĺtkov. Rozložíme si lístkové cesto.


Makový koláč s tvarohom. Tvarohovo- špenátová štrúdľa - Zeljanica Výborná aj na večeru so šalátikom. Chorvátska slaná pochúťka. Jablková štrúdľa s tvarohom a džemom.


Týmto receptom som sa inšpirovala v jednom fitness časopise a odvtedy . V mise spolu vymiešame do hladka tvaroh , vanilínový cukor, . Rodinný recept môjho drahého, ktorý robievala ešte jeho babička. Trochu sa lepí a trhá, ale je úplne úžasná! Až tak, že ju neviete prestať jesť, . Potrebujete na ňu len surovín a hotovú ju máte za pár minút! Ja sa spolieham na kupované lístkové cesto, ale tu si vždy vyberám, aby bolo s maslom, nie s rastlinným tukom.


Veľmi si dám záležať na dochutení tvarohu.

PL mlieka, PL Zlatého klasu, 5g marhúľ, vajcia,cukor podľa chuti, vanilkový cukor, olej na potretie cesta. Jednoduchý jemný koláčik, jablkovú a tvarohovú štrúdlu. Suroviny: 5g tvarohu , vajce, balenia vanilkového cukru, kryštálový cukor podľa . A ak chcete prežiť Vianoce bez menších výčitiek a zdraví, tak dnes vám prispejem týmto receptom na perfektnú špaldovú štrúdľu plnenú tvarohom a sladkými . Jablká su veľmi vďačné ovocie na pečenie rôznych koláčov. Slaná štrúdľa s tvarohom , rukolou, čiernymi olivami a sušenými paradajkami.


Dokonale sa hodí na pohostenie pre návštevy, ale aj ako zdravá desiata či . V miske si zmiešame tvaroh , hrozienka, citrónovú kôru, vajce, vanilkový a kryštálový cukor. Internetový veľkoobchodný eshop s potravinami a rozvozom po celom Slovensku. Veľký výber mrazených a chladených potravinárskych produktov pre obchody, . Hladkú múku preosejte, pridajte zmäknutý tuk na pečenie nakrájaný na kúsky, svetlé pivo a vypracujte na hladké nelepivé cesto, ktoré necháte . Tento recept mám už niekoľko rokov a robievam pravidelne. Niekto používa nameisto čerstvých čerešní aj zavárané, podľa mňa však s čerstvými chutí lepšie.


Aj chutná maková štrúdľa preto pomôže v boji proti osteoporóze. Jablká alebo slivky v kombinácii s tvarohom či makom nie sú len sladkou, ale zároveň . Aj keď máš rada sladké koláče, tiež ich občas rada vymeníš za tie slané? U nás je jedným z takých obľúbených práve štrúdľa. Trnavohorská štrúdľa mala tento rok premiéru.


Na prípravu potrebujeme lístkové cesto, tvaroh , hrozienka, vanilkový cukor a maslo. Zloženie: Tvaroh , pšeničná múka, cukor, voda, smotana kyslá, vaječná zmes, škrob, slnečnicový olej, modifikovaný škrob, glukózový sirup, hrozienka  .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.