streda 2. decembra 2015

Gumené tesnenia prievidza

TESNENIA - SEAL Servis s. Výroba a predaj tesnení, lisovaných tesnení, klinových remeňov, o-krúžkov, servis hydraulických valcov. Kedykoľvek a hlavne kdekoľvek potrebujete tesnenia do 610mm sme Vašim najspoľahlivejším . Zaujímajú vás firmy ako je. INTERTESS, tesnenia pre vodu, kúrenie, plyn, Prievidza.


Naša firma Intertess spol.

Guma je materiál, z ktorého sa vyrábajú hadice, pásy a tesnenia. Gumené ventily, prstence, membrány, tesnenia , puzdrá, krúžky. Všetko pre najlepšiu tesnosť Vašich vodovodov a vodovodných vedení. Gumové profily porézné (mäkké).


Profily PIRELI s kovovou výstužou. Dodávky, výroba a technický servis v oblasti priemyselných tesnení a izolácií, gumených materiálov a technických plastov. Predám nové náhradné diely na FIAT 600. Objednávky cez eshop budú bez obmedzení.


Silikónové samolepiace tesnenie na dvere šírka 35mm dĺžka meter.

Slúži k dodatočnému utesneniu medzi prahom a dverami. Záruka sa nevzťahuje na nálepky prechádzajúce cez gumené tesnenia dverí a skiel, gumené a plastové lišty, plastové časti ako napr. EPDM gumené tesnenie do zaklapávacej lišty bm.


Krytka na zaklapávacie lišty - . Tesnenie – pokrievka tlakových hrncov Tefal, doporučené vymeniť raz za rok, pre Clipso . Naši pracovníci Vám radi poradia a pomôžu. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Kovoobrábanie Reklamná a propagačná činnosť Maloobchod v rozsahu voľných živností Výroba gumených a plastových výrobkov. Tesnenia dverí a okien nákup a rezervácia v OBI. Vyrábame vysekávané a vyrezávané ploché tesnenia zo všetkých doskových materiálov.


Všetky ploché a čiastočne aj kruhové materiály z nášho portfólia . Do drážky zárubne vsadiť na potrebnú dĺžku zarezané gumové tesnenie – spoje rezať na tupo a nie pod uhlom. Pridaj novú diskusiuSilikonove tesnenie ? Dopyt: náhradné diely na elektromotory, ventilátory, gumové tesnenia ,. Dopyt: mám záujem o elektromotor 1eur, Prievidza , Trenčiansky, Stroje. Typ: Predaj, Druh: Motory a súčasti motora, Lokalita: Prievidza.


Po dohode doveziem do Prievidze. Top Služby: parts and accessories for vehicles and their engines.

Predaj priemyselných uzamykacích systémov - pánty, gumové profily, plynové vzpery,. Ložiská, guferá, klinové remene, hadice, hydraulické a pneumatické tesnenia , o-krúžky, armovanie hydraulických hadíc . Ponúkame Vám nerezové výrobky. Rôzne kováčske výrobky, gumené výrobky, nerezové výrobky, zábradlia, príslušenstvo k bránam, lasérové vypaľovanie.


Sme autorizovaným distribútorom firmy SKF, ktorá ponúka ložiská, lineárne vedenia, reťaze, klin. Tesniace gumy, gumové profily, priemyselné podlahoviny, dopravníkové pásy,. Nabízíme - prácu v spoločnosti vyrábajúcej gumové tesnenia do áut,- hodinová mzda 82 .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.