štvrtok 3. decembra 2015

Plastové profily na lavičky

Vážený zákazníku, i když máme jednotlivé profily pro kompletaci zboží . Praktické využití plastových profilů je tak široké, jak velká je Vaše fantazie. Všetky výrobky a produkty, profily dosák, hranoly a palisády sú z materiálu. Plastové hranoly, plastová prkna.


Košice sa zaoberá zhodnocovaním technologických plastov cestou recyklácie a výrobou recyklovaného plastu TOPeco pre všestranné využitie.

Jejich výhodou je zcela mimořádná odolnost proti povětrnostním vlivům, dobré mechanické vlastnosti, nenasákavost, chemická . Výrobky ze směsových plastů. Název, Foto, Popis, Rozměry, Cena za bm ( bez DPH ). Lať lavičková malá, 44x2 7- Kč. U nás nakoupíte širokou škálu plastových plotovek od PVC, EVERWOO WPC až po. Máte lavičku a potřebujete nové latě?


Není problém, u nás si vyberete lavičkové profily za skvělé ceny. Ocelová lavička s plastovými prkny a žárově pozinkovanou konstrucí, co více si přát?

Masivní kovová konstrukce z profilu × mm. Její vlastnosti jsou ideální. Budujete svou zahradu a uvažujete, z čeho vyrobit jahodníky, kompostér, palisády, lavičky a stoly či pergoly, schodiště z výše položené části . Zahradní lavička , kterou neuklízíme ani na zimu, se už skoro rozpadla. Pomocí barvy a plastových prken, která vyrábí firma Transform, ji opět vrátíme do života.


Z plotových profilů uřízneme dva kratší kusy, na koncích vždy vyřízneme . PLASTOVÉ PROFILY barva: Hnědá. Věděli jste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použít pouze pro sestavení plotového pole? Co takhle nový zahradní stolek či lavičky ? Vyrábíme plastové lavičky s opěradlem, praktické a odolné proti přírodním vlivům. Bezúdržbové plastové profily Traplast nepodléhají povětrnostním vlivům. Použití těchto plastových profilů nebo samostatných prvků je aplikovatelné i na jiné nosné konstrukce z oceli, dřeva, zdiva a podobně.


Profily nedoporučujeme . Dřevěné lavičky , lavičkový profil. Bezúdržbová lavička Saturn Kompaktní lavička vynikající svým moderním vzhledem. Tělo je tvořeno z tvarových profilů. Předností lavičky Saturn je odolnost vůči .

Vyrábame aj lavičky lehátka podľa zvláštnych požiadaviek. Lavičky z betonu a dřeva . Parkové lavičky pro mladé jsou určené do vybraných lokalit odpočinkových zón pro. Na betonové bočnice záruka roky.


Třebíč: Ve městě přibyly lavičky z recyklovaného plastu. Poslední příspěvky z profilů. WPC profily zajistí bezúdržbovost lavičky po dlouhá léta bez nátěrů a údržby. Kombinácia betónu a plastu zaistí lavičke naozaj dlhú životnosť a vysokú odolnosť voči . V pamäti Podobné Preložiť túto stránku Transform a. Univerzální šatní lavička s roštem na obuv je vyrobena ze silnostěnných ocelových profilů a masivních dřevěných latí.


Svůj atraktivní vzhled si ponechají v nezměněné podobě po dlouhá léta. Montážní set plastové lavičky obsahuje: 2x lavičkovou nohu s opěradlem, 3x lavičk. Dosky sú v štandardnej výbave drevené, za príplatok plastové.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.