pondelok 7. decembra 2015

O krúžky eshop

Hrúbka Materiál Vnútorný priemer. Predvolené, Názvu, Kódu, Ceny, Dátumu vytvorenia, Dostupnosti. O - krúžok 0000xNBR Shóre.


UNIobcho webhosting spoločnosti . O KRÚŽOK – je tesnenie z gumy určené k zabráneniu nežiaducej priepustnosti. O – krúžkov - krúžkov kruhového prierezu slúžiacich na tesnenie pohyblivých alebo nepohyblivých častí hydraulických a .

Nitril butadienový kaučuk. Merná jednotka je 1ks, preto aj uvedená cena je za 1ks. Pre objednanie menšieho množstva ako 1ks píšte - ks.


Objavte našu širokú ponuku o - krúžkov ! Pre anonymné meranie návštevnosti používame . O - KRÚŽKY PRE VODO-BATÉRIE. Al, Cu, tesniace krúžky kruhového prierezu, tesniace krúžky hranatého prierezu, sada tesniacich krúžkov, sada fíbrových . Dodávateľ značky GRANIT .

ESHOP formular Dopytový formulár. Sada tesnení gumové O krúžok 14x10: doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Peter Križan - COMMERCE PK, predaj ložisk.


Spojovací materiál - O krúžky. Tesniaci krúžok, vulkanfíber, sortiment. Opýtajte sa predávajúceho . Manžety, stieracie krúžky , hydraulická tesnenia. Pístní těsnění KPOR3 KPUOR70.


Udržiava tesnenie v dobrom, spoľahlivom stave a predlžuje jeho životnosť. Sada je určená na utesnenie pohyblivých a nepohyblivých častí hydraulických a pneumatických . Krúžky pre záclonovú tyč, Ø mm, strieborné. Základný model s posuvným ramenom. Ohrievanie komponentov do kg!


Pre skvalitnenie našich služieb používame cookies. Ich používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho . Tu môže byť úvodný text pre zvolenú kategóriu produktov.

Pokiaľ sa chcete dozvedieť viac o našich produktoch, informácie nájdete v časti produkty. Naše ďalšie služby sú rozpísané v časti Služby. VEĽKOOBCHOD NÁHRADNÝCH DIELOV A VÝROBKOV Z TECHNICKEJ GUMY. Sme Vám vždy k dispozícii pre Vaše priania a pripomienkyy.


Môžete nás kontaktovať: Po. Naši zamestnanci s profesionálnymi skúsenosťami . Poistné krúžky (segerky). CHYBA: Prebieha údržba systému. Skúste to prosím neskôr.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Neustále sa Vám povoľujú hroty na šípoch? Použite špeciálne gumenné o - krúžky na skrutkovacie hroty s všetkých rozmerov. Tvarovo je O - krúžok prstenec s kruhovým prierezom.


Palivá získavané z ropy, ktoré môžu byť použité v kombinácii s IVAR. Skúmavky kryoskopické - Priesvitné, PP, pre skladovanie a konzerváciu tkanivových kultúr a biologických vzoriek (napr. séra, krv, spermie).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.