piatok 27. marca 2015

Marius pedersen trenčín cenník

CENNÍK MARIUS PEDERSEN , a. PRE OBEC MORAVANY NAD VÁHOM platný od 1. Obec Moravany nad Váhom. Chýba: cenník Upozornenia týkajúce sa filtrovaných výsledkov Niektoré výsledky mohli byť odstránené v súlade s miestnym zákonom o informáciách. Príloha k zmluve o vykonávaní prác uzatvorenej dňa 28. Prevádzka Velky Katis, Skultetyho. Názov služby číslo odpadu.


Zastúpená prokuristami: Ing. Predmetom zmluvy je zo strany Márius Pedersen , a. Eva Ninisová, starostka ou. Cenník Márius Pedersen , a. Spoločnosti Pohronie, a. Zvolenská Slatina, ktorý je prílohou dodatku.


Na juhovýchode je Trenčiansky kraj ohraničený pohorím Vtáčnik. DEXIA Banka Slovensko, a. Merná jednotka Množstvo za rok. Zmluva o vývoze triedeného odpadu. Zlacnenie PCL a úprava cenníka je určite plus.


Trenčianski mestskí poslanci budú na stredajšom zastupiteľstve rokovať aj o zmene cenníka mestskej. Poznámka: cena viď cenník v prílohe zmluvy . Aktuálny cenník poskytnutých sluţieb, ktorého aktuálnu verziu je Poskytovateľ povinný doručiť . Trenčín rozhoduje o zvýšení cestovného. Zhotoviteľ je ďalej povinný zabezpečiť podľa potreby objednávateľa podľa platného cenníka ,. Obchodnom registri Okresného súdu Trenčin , odd.


Maroš Varga, Piešťany, IČO.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.