streda 18. marca 2015

Chladiace skrine

Kategória pre chladiace skrine s plnými dverami v bielom alebo nerezovom prevedení. Chladiace skrine , Chladiace zariadenia. Chladničky a chladiace skrine alebo montované chladiace boxy je možné charakterizovať z niekoľkých hľadísk.


Z pohľadu spôsobu chladenia sú chladničky a . Váš profesionálny partner v gastrotechnike, konvektomaty Rational, kávovary Rancilio, zariadenie Cambro, varné zariadenia, umývačky riadu, chladničky. Jedným z dôležitých spôsobov bezpečného uchovania potravín je ich uloženie v chladničke. Nízka teplota pomáha udržovať potraviny v. Gastronomické vybavenie pre hotely, penzióny, reštaurácie, bary, bistrá, cukrárne, mäsiarstva, nemocnice, školské kuchyne, závodne kuchyne, prevádzky. OLA AG GASTRO - chladiaca skriňa.


Požiadajte prosím o indivudálne spracovanie cenovej ponuky. Nerezové chladničky, chladiace a mraziace skrine , presklené dvere - obrovský výber špeciálne výrobky pre gastro prevádzky! Vitríny a chladiace skrine.


CHLADIACI A MRAZIACI NÁBYTOK. Promčná chladiaca obslužná vitríny. Presklenné nápojové chladiace skrine so zabudovaným agregátom. KOXKA BK- 23 BK-40 BS-10.


Prehľadová tabuľka s krátkou charakteristikou chladiacich zariadení. Jednodverová chladiace skriňa , dvere INOX, boky sivé, digitálny ukazovateľ teploty na hornej lište. Vínotéky už dávno nie sú výhradnou výsadou reštaurácií a vinární! Kvalitnú a úspornú domácu vínotéku si môže v dnešnej dobe dopriať hocikto.


OLA GASTRO má upravenú vnútornú nerezovú . Sprostredkovanie tovarov z Poľska, z Allegra a iných poľských stránok. Náhradné diely, autodiely, oblečenie, dom a vybavenie, šport a turistika. Thermotechnika Crown Cool, s. Bratislava - Skrine elektrické chladiace , chladiace a mraziace zariadenia, veľkokuchynské .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.