štvrtok 26. marca 2015

Lednice na plynovou bombu

Plynova lednice na propan butan. Nový model volně stojící lednice s elektronickým zapalováním pro předstany, zahrady apod. Pokud chcete připojení na plynovou láhev, je nutno dokoupit hadici, regulátor a mezikus.


D regulátoru na CZ bombu x. Stačí přibližně jednou za měsíc vyměnit plynovou bombu a lednice chladí a mrazí dále.

Pracuje totiž zcela bezhlučně. Je vybavený lednicí Elektrolux v kombinaci elektřina a plyn- plně funkční. TV, lednice , pračky , 2x propan butanová bomba , nová karma, nové rozvody vody . V jedné části auta bar, v druhé sklad s plynovou bombou a mrazákem.


Integrovaný plynový tlakoměr. Při výběru plynové lednice je potřeba dávat pozor na provozní tlak plynu, ten vybíráme vždy podle regulátoru na plynové bombě (viz článek o plynu). Když už je tu téma o lednici na plyn připojím ještě jednu otázku.

Má někdo zkušenost jak dlouho vydrží lednice chladit z dvoukilové bomby ? Lednice spotřeba plynu príspevkov 15. Na kg bombu vydrží cca 7-dní nepřetržitého provozu) . Obvykle vydatně vyrábí saze docházející láhev ( bomba ) plynu. Po instalaci, opravě chladničky nebo výměně bomby může být v plynovém. Doporučuje čištění komínku lednice pomocí rozmotaného el.


Vyzkoušela jsem střídavě obě bomby ,v jedné propan,v druhé . V pamäti Preložiť túto stránku madla pro přenos lednice jsou na boku - chladící účinek až 25°C proti. Místo ledničky sklep nebo potok, svícení svíčkama, plynovou lampou nebo zářivkou. Na lednici je připojená stejná bomba jako k plynovému sporáku. Problémům plynových lednic je věnované samostatné vlákno:.


Běžná lednice na plyn vydrží na 10kg bombu asi 4-týdnů nonstop provozu. Nedostatky: nutno dodržet provozní rovinnost lednice , při provozu na 12V. A pamatuju se z dětsví,když ještě byly plynové ledničky, stačilo s ní pohnout, a nechladila.


Vikipedia je amatérská encyklopedie na internetu.

Chladící kapacita -25st od okolní teploty Ledničku lze připojit na 12V, 230V, a hlavně na propan-butan. Prodám plynové topidlo na propan butan 20Kw. Propan- butan láhev , bomba - 10kg. Ideální na kempování, chaty, chalupy . Vybavení kuchyně je běžné - lednice z mrazákem na plynovou bombu , dvoukolový vařič rovněž na plynovou bombu , běžné nádobí k vaření i stolování. Pokud ucítíte plyn Zavřete kohout přívodu plynu a ventil na plynové bombě Otevřete okna a opusťte místnost Nezapínejte nic elektrického Uhaste otevřený oheň . V balení naleznete příslušenství pro přípojení topidla k plynové bombě (hadice a plynový regulátor).


Teplogenerátory můžete zakoupit v našem e-shopu ZDE. Piezo zapalování a plynového ventilu. Karavan pro 6-osob, plynové topení, lednice s mrazáčkem (12V,220V, plyn). WC, zásobník na vodu, plynová bomba , připojovací kabel na 220V.


Alu Carry k dispozici ve dvou provedeních například k převozu plynových bomb. Jejich největší výhodou je okamžitý náběh ohřevu a velmi přesná a snadná regulace plamene.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.