piatok 27. marca 2015

Gastroenterologická ambulancia piešťany

Gastroenterologická ambulancia. Katarína Kovalčíková Sestra: certifikovaná endoskopická. Zita Bačiková - DIGESTME s. Poskytovanie zdravotnej starostlivosti v odbore gastroenterológia.


Objednajte sa na vyšetrenie u gastroenterológa z Piešťan cez Azet katalóg.

Kategórie zdravotníctvo. Adresa Winterova ulica, 66. Kľúčové slová zdravotníctvo . Otváracia doba: Po - Pi: 7. Nahlásenie nesprávnych údajov . Porovnajte firiem v lokalite Piešťany : DIGESTMED s. Druh zariadenia, gastroenterologická ambulancia.


Odborné zameranie, gastroenterológia.

Medicínske centrum a Lekáreň Na prednádraží, Piešťany. Ambulancia pre deti a dorast. Zoznam lekárov v obci Piešťany - gastroenterológia (5). Každý zdravotnícky pracovník je uvedený so špecializáciou. Vyhľadávať možno na základe mena, . Miriam, Šišuláková, Neštátna gastroenterologická ambulancia s. Zita, Bačíková, Digestmed s. Ak hľadáte konkrétnu ambulanciu alebo lekára v ProCare Medissimo, vyberte si z našej.


V Reumatologickej ambulancii Detskej kliniky LFUK a DFNsP. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Nemocnica Alexandra Wintera, n. Anesteziologická ambulancia (Skublič), I. Dobrý deň prosím vás viete mi poradiť dobrého detského gastroenterologa? Trenčín, Nitra, Piešťany ? Miesto práce: Piešťany , Slovensko, okres.


Kabátová – novinky v diagnostike gastroenterologickej ambulancie. Národný ústav reumatických chorôb, Piešťany.

PO, 7:– 12:0 12:– 12:3 12:-14:30. Všeobecná ambulancia pre dospelých. Zápisnica zo stretnutia výboru Sekcie pediatrických gastroenterológov 24. MZ návrh na Minimálne materiálno- technické vybavenie pediatrickej gastroenterologickej ambulancie.


Poliklinika Kramáre, Limbova Súkromná gastroenterologická ambulancia ,. Národnom ústave reumatických chorôb, Piešťany , na I. MZ SR pre odbor pediatrická gastroenterológia, hepatológia a výživa. Kliknutím na kraj sa dostanete k zoznamu odborníkov, ktorí sa v danom kraji venujú obezite. Internej kliniky Fakultnej nemocnice s. Neváhajte si vybrať najbližšieho a dohodnite si prvé stretnutie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.