pondelok 10. novembra 2014

Krstne kosielky

Keď sa z prirodzeného stáva nadprirodzené. Biele krstné košieľky a horiace krstové sviečky symbolizujú neviditeľnú, duchovnú realitu prechodu z tmy sveta do . Košieľka na krst je originálny . Dodacia lehota krstnej košieľky s vyšitím je približne až dní – alebo po vzájomnej dohode pri potvrdení objednávky. Zjednodušíme Vám prípravu na krst Vášho dieťatka pomocou našich produktov.


Pripravili sme pre Vás najkrajší a najširší sortiment košieľok na.

KRSTINY - všetko na krst - internetový obchod - najkrajší a najväčší výber produktov na krst: košieľky na krst s menom, sviečky na krst, torta na krstiny, súpravy, . Vyšívanie košieľok na krst – rýchlo a jednoducho. V ponuke je vzorov ladených do biela, modra alebo do ružova pre každý zo vzorov. Vyšívané košieľky na krst s decentnou výšivkou a vaším textom. Personalizované krstné sviece a krstové košieľky. Originálne sviečky s menom a dátumom.


Krstná košielka , alebo aj krstné rúcho naznačuje čistotu a krásu duše pokrsteného dieťaťa a symbolizuje, že si pokrstený obliekol Krista. Naše a aj prinesené krstné košielky vyšívame do 2-dní, h alebo .

Krstné košieľky sa zhotovujú do pracovných dní. Potrebné údaje vložte do poznámky pri . Ručne maľované krstné košieľky maľujem na objednávku. Je možné zaslať aj vlastnú košieľku. Tiež je možné vybrať si farbu, prípadne iné dekoračné vzory :). Pri objednaní krstnej košieľky je potrebné poznať:.


AdrinAtelier a shop- sa zaoberá strojovým vyšívaním a predajom tovaru a vecičiek na sviatosť krstu ako sú-vyšívané košieľky na krst,podbradníky,vankúšiky. Výšivka krstnej košieľky, vyšívame meno, dátum narodenia, dátum krstu. Ako podklad k spracovaniu stačia tieto údaje, doba spracovania je do . Krstní rodičia zväčša zabezpečujú košieľku na krst, krstnú sviečku a tortu. Väčším detičkám sa košieľka iba prikladá. Zákazník má na výber niekoľko variant košielok.


Na takto predvyšitú krstovú košielku sa ďalej vyšíva krstné meno, dátum narodnia a dátum krstu, ktorý farebne . Bežná cena: € Naša cena: € Ušetríte: (€). Krstne kosielky , malovanie na textil a hackovane vecicky :). Pyžamká a župančeky Rukavice a šály Spodná bielizeň Sukničky a šatočky Tehotenské oblečenie Tričká a košieľky Ostatné oblečenie. Prosim vas, neviete ,ktora mamina maluje krstne kosielky ?

A Dieťatko v náručí anjela. Najväčší výber košieľok od jednoduchých motívov až po bohato zdobené. Doplnky ako cumlíky, fľaše, odsávačky, monitor dychu, vložky do podprsenky, postielky, baby vaky, súpravy do postielok.


Takisto ponúkame krstné košielky a ich . Veľkosť je univerzálna - väčšinou sa neoblieka, iba priloží na dieťatko pri krste. Predáva sa bez potlače aj s . Materiál: bavlnená košieľka , nažehľovacia fólia. Veľkoobchodná výroba krstných košieľok podľa želania zákazníka. V cene je jeden grafický návrh zdarma. Zadajte prosím Váš dopyt.


Oficiálna stránka Rehole Najsvätejšieho Vykupiteľa. Ak chystáte dieťa na svätý krst nemôže chýbať sviečka alebo košieľka. Nakupujte kvalitu - dudel.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.