streda 19. novembra 2014

Reštaurácia centrál hurbanovo

Kliknite a zistite viac! Menu : Eu bez polievky: Eu. Pondelok 33l Guľášová . Závodná jedáleň MsÚ Hurbanovo. Reštaurácia Kaštieľ Steiner. Komárňanská 17 Hurbanovo.


Central Rest Hurbanovo – Ógyalla. Vítame Vás v našej reštaurácii ! Pozývame Vás na ochutnávku nových špecialít! Akceptuje: Stravné lístky. Obrázok môže podliehať . Hotel Twins v Hurbanove ponúka ubytovanie v dvojlôžkových až štvorlôžkových izbách s vlastnou kúpeľňou. Nájdete ho v Podunajsku na juhu západného . Späť na výsledky vyhľadávania . GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy.


This place is listed in the restauracia. Best Dining in Hurbanovo , Nitra Region: See TripAdvisor traveller reviews of. Metodova Ružinov, Bratislava II. Restaurant services, Delivery, Catering,.


Cez obed sa dá najesť v hotelovej reštaurácii na treťom poschodí, tá je ale rušnejším miestom. Bikesharingová stanica ( Hurbanovo námestie, Bratislava) . Pallehner, Bratislava, Hurbanovo námestie 1. Služby na okolí: reštaurácie , pošta, bankomat, lekáreň, banka, hotel, MH . Galileo reštaurácia , Vazovova Bratislava. Novo otvorená reštaurácia , nachádza sa v nákupnom centre City aréna. Ponúkajú výborné rizotá bez.


Obdobným spôsobom je riešená i reštaurácia. Canteen je nedávno otvorená reštaurácia na - 1. Spojíme preto sily s pivovarom v Hurbanove , aby sme mali potrebných odborníkov, technológiu a kapacity na navarenie takého množstva piva, aby uspokojilo . Adresa centrály banky: OTP Banka Slovensko, a. Spojovateľka: 02/591111. Napíšte náElektronický formulár.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.