pondelok 3. septembra 2018

Drevene bednicky na vino

Predám drevené bednicky. Vyrobené sú zo smrekového dreva. Všetky časti sú hoblovane a brúsené kusy. Zakázková výroba dřevěných krabiček - sériová výroba.


Darujte dřevěnou krabičku jako . Všechny naše přepravky a bedničky jsou vyrobeny ze dřeva první jakosti.

Masivní dřevo zajišťuje lahvi vína bytelnou ochranu, v opáleném provedení bedýnka není jen nosičem na víno ale stylovou vinotékou která obohatí interiér . Výrobce: Truhlářství Zimny Kód zboží: VN 074-A Informace o výrobku: Laťová přepravka malá. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů dřevěné bedny. Stará truhla bedna dřevěná přepravka kufr č. Chcete darovat láhev vína ? Nepřehlédněte naší širokou nabídku dřevěnách obalů na víno v různých velikostí a átvarů. Všechny boxy dřevěné jsou vystlané pilinami pro bezpečný přenos vína. Dřevěné obaly a nosiče na víno.


Pod stolem pak ležely dvě zaprášené dřevěné bedničky.

Pokud tedy bude to víno ještě k pití, v což jsem vzhledem k jeho uskladnění silně doufal. Na objednávku vám provedeme . Regály na víno Naleznete zde ks zboží. Luxusní set na víno v balený v dřevěné dárkové krabičce je originální dárek pro všechny milovníky vína.


Tato sada obsahje vývrtku, kroužek na lahev, nálevku . Vino (2), Vino (10), vino (15), Vino (25),. Stojan na víno dřevěný na lahví, s úložným prostorem. Krásná dřevěná přepravka rozdělená na čtyři nezávislé komory.


Krabice a nosiče se vyrábí v různých velikostech. Ideální pro dekorativní květiny, příbory či lahve na víno. Dřevo je materiál ušlechtilý a velice příjemný podobně jako víno. Proto se také nabízí spojení těchto dvou na první pohled odlišných prvků v jeden dok. V pamäti Preložiť túto stránku Kvalitní dřevěná přepravka na lahví vína.


Vhodné jako dárkové balení nebo k transportu vín. Nesmí se zatěžovat těžkými . Plastové prepravky na potravinárske účely v rôznzch prevedeniach na a veľkostiach. Vyrábíme dřevěné a papírové nosiče láhví na víno a alkohol, dřevěné stojany pro prodej i uskladnění vína. Prodáváme dárkové stojany, boxy, bedničky a .

Stále nevíte kam uložit vaše lahve s vínem? Máme pro vás jednoduché řešení v podobě dřevěných regálů na víno. Navštivte náš obchod a vyberte si ten . Ohněm opálená dřevěná přepravka na láhve o celkových rozměrech 37x27xcm. V soutěži hrajeme o krásný a praktický regál na lahví vína z. Prohlédněte si širokou nabídku našich dřevěných dárkových beden s páčidlem s pečlivě sestavenými obsahy pro muže.


Hledáme české výrobce dřevěných beden s poklopem jako reklamní dárky ( bedničky na víno ). Smrková přepravka na šest lahví vína je skvělým řešením, pokud chcete víno darovat. Drevená truhlica na víno III. Středový pruh slouží jako úchyt, přepravku můžete pohodlně přenášet. Výrobek, je ze starých sudů, ve kterých bylo uloženo.


Box na víno , rustikální.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.