piatok 21. septembra 2018

Ametyst naramok

Energetický náramok je navlečený na pevnej gumičke, ktorá je stiahnutá do uzlu, z ktorého . Dáva nám silu zbaviť sa starých návykov, predstáv a. Náramok ametyst koral kalcit kristal angelit 6mm. Je blahodárny na myseľ , ktorú dokáže ukľudniť a povzbudiť. Ametyst - ochranný kameň proti urieknutiu.

Vlastnosti: tento náramok prinesie nositeľovi upokojenie . Buddhov energetický náramok by sa mal nosiť stále, nemal by sa vôbec dávať. Distribúcia: Bonsai Slovakia - Čajovňa dobrých ľudí, sro. Facetovaný náramok ruženín, ametyst a krištáľ 12mm. Nosenie ametystu na tele ako šperku podporuje našu intuíciu a dáva nám netradičné nápady.


Kontroluje nečakané výbuchy nálad a ukľudňuje prudké. Je tiež silným kameňom ochrany - ochraňuje pred energiami ostatných, pred urieknutím, pred .

Má silné ochranné účinky, nositeľ ametystového šperku . Navlečené na pružnej gumičke, univerzálna veľkosť. Ochranný náramok z ametystu , ktorý ukľudňuje a rozpúšťa strach. Je mostom medzi nebom a zemou. EDENshop sa zaoberá predajom tovarov, ktoré Vám zabezpečia relax a oddych po náročnom dni. Máme v ponuke tovar od esenciálnych olejov, cez vonné . Všetky produkty - kozmetika, bižutéria . HEMATIT je zmagnetizovaný, jeho liečivé účinky na organizmus sa znásobujú.


V kritických situáciách nám . POPIS PRODUKTU: špecifikácie: Etnický štýl buddhistický ametyst 108 . Objavte nápady na tému Ručne Vyrobené Šperky. Liečivé kamene, drahé kamene, polodrahokamy, minerály a mnoho ďalších nájdete na Polodrahokamy-sperky. Rozpätie náramku : cca 12.


TURMALÍN ČIERNY : je jedným z najsilnejším ochranným minerálom , očisťuje a chráni pred negatívnymi . Pre milovníčky prírodných kameňov, ale aj tie, ktoré hľadajú krásne a štýlové náramky na každú príležitosť.

Strieborný a krištáľový náramok s príveskami ruženín a ametyst. Warning: Last items in stock! Elegantný náramok značky LAVALIERE neomylne pritiahne pohľady vášho okolia.


Chráni a prečisťuje Vašu auru. Je ochranný kameň pred elektrosmogom, urieknutím, psychickými ochoreniami a útokmi. Transformuje nižšie typy energie. Budhov energetický náramok - pravidelných guličiek,priemer cca 8mm, navlečených na gumičke.


Dĺžka náramku je cca 18cm. Fialové koráliky jeden ako druhý, navlečené na elastickom lanku a zviazané do dokonalého náramku – čo viac si človek môže priať. Náramky Života ElliE shared their post.


Nádherný náramok pre ženy, ktoré milujú farby a krásny dizajn. Zlatý náramok s ametystom Vitell. Prekrásny ametyst sa bude trblietať na vašej ruke ako voňavý fialový kvet na lúke pri lese, ktorý je symbolom najkrajšieho . Už na prvý pohľad odráža svojou krásou žiarivú fialovú farbu,.


Mimoriadne krásny a elegantný náramok z prírodného polodrahokamu ametyst v kombinácii s chirurgickou oceľou. V meditatívnej a liečiteľskej praxi je .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.