streda 13. júna 2018

Termoboxy

Po viac ako desiatich rokoch skúseností s výrobov termoboxov uvádza FEURER na trh novú generáciu. Polystyrenové přepravní termoboxy WESPA jsou lisovány z vysoce kvalitního pěnového polystyrenu EPS, čímž je zaručena vysoká životnost, pevnost a pružnost . Dodavatel gastro vybavení pro hotely, restaurace, bary a kluby. Ověřený e-shop, garance 1 spokojenosti! Přesný ochranný vnější box je precizní papírová krabice s víkem na velký termobox Z(případně po úpravě i pro menší V36), který zvyšuje jeho životnost a . Polystyrenové EPS termoboxy zajistí přepravu mražených zásilek na suchém ledu v teplotním rozmezí -78° až -4° C.

Vybírat můžete z deseti různých termoboxů . Udržujte jídlo při převozu teplé. K dispozici máte klasické i skládací, které po složení zaberou minimum místa. Polystyrénové EPS termoboxy zabezpečia prepravu mrazených zásielok na suchom ľade v teplotnom rozmedzí -78° až -4° C. Vyberať môžete z desiatich . Kvalita materiálu a zdravotní.


Nejlepší izolační vlastnosti mají v rozmezí od. Izolovaný termobox Thermax Melform na horké i studené pokrmy. Izolování je z beztrenové polyuretanové .

Jsou zdravotně nezávadné a jsou v různých velikostech, aby vyhověly všem . Po více než deseti letech zkušeností s výrobou termoboxů uvádí FEURER na trh novou generaci . PP mají vynikající teplotní vlastnosti. Profi polysterenové termoboxy , které udrží původní teplotu vložených potravin po velmi dlouhou dobu. Pestrá nabídka kvalitních termoboxů a termomís. Vynikající ceny a dodání do druhého dne! Vysoce odolné a izolované pro horké i studené pokrmy.


Bezpečné řešení pro přepravu potravin v gastro . Obsah : 3lRozměry dxšxv ( v mm) :Vnější vč. Přepravní termoboxy WESPA jsou lisovány z pěnového polystyrenu EPS, čímž je zaručena vysoká životnost, pevnost a pružnost. Jsou vyráběny z pěnového plystyrenu EPS, čímž je zaručena vysoká životnost, pevnost a pružnost. Svačinový box se zvířecím motivem je vyroben bez ftalátů a bezolovnatých materiálů.


Lze je také použít jako boxy chladící, díky kterým budete mít Vaše pití vždy . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Vážení zákazníci, nabízíme Vám možnost navrácení distribučních obalů, ve kterých dostáváte zásilky od naší společnosti. Jedná se o polystyrénové termoboxy a . TermoBoxy , BAMBINO-KOCARKY. ICS ice cleaning systems s.

Filtrovat: Doporučujeme. V této kategorii nejsou momentálně dostupné žádné produkty. Zaregistrujte se k odběru novinek! K zakoupenému ledu Vám za mírný poplatek zapůjčíme termobox, který UCHOVÁVÁ LED PO DOBU MINMÁLNĚ HODIN.


Evropský oborový portál z mnoha odvětví - strojírenství, stavebnictv, plasty atd. Díky nejlepším mechanickým a izolačním vlastnostem jsou polystyrénové termoboxy ideální volbou pro bezpečný transport Vašeho zboží. Vyhrievané termotašky s napájacím káblom do autozapalovača a externým . Tyto termoboxy představují .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.