štvrtok 7. júna 2018

Cistenie peria otváracie hodiny

Ponúkame čistenie peria , vankúšov, paplónov a šitie. Kontaktné informácie, telefón. Perie - čistenie v Žiline. ISTIAREŇ PERIA - ĽUDOVÍT MÉSZÁROS, Senec.


Nákup, predaj a čistenie peria.

ISTENIE PERIA - IZOMI s. Upraviť firmu Nahlásiť . Peter Palacka - Mobilná čistiareň peria - čistenie peria , výroba vankúšov a paplónov z peria. Výroba a renovácia perových a páperových vankúšov a. Perová náplň každej zákazky sa čistí samostatne, preto minimálna dávka do čističky sú 4kg, menej nepreberáme. CENNÍK RENOVÁCIE: čistenie peria : . Riči, Robotnícka (pri Istropolise), tel.

O firme riči - výroba a predaj vankúšov perín a paplónov, paplónikov, paplonov, vankusov. Renovacia vankúšov a paplónov a perín. Otváracie hodiny : Pondelok : 08. DIČ: Okres: Košice I, IČ-DPH: Založenie firmy: 09. Právna forma: Podnikateľ-fyzická . Materiál : sýpkovina - 1 bavlna.


Výplň : lôžkové perie (zmiešané kačacie a husacie) s páperom. V domácich podmienkach by však čistenie bolo veľmi náročné. Odporúča sa využiť služby profesionálov v čistiarni peria. Služby čistenia a prania odevov, prevádzkovanie čistiarní a práčovní,.


Firma poskytuje čistenie peria , šitie paplónov, čistiarenské a práčovnícke služby. Líhajte si do čistých perín. Bratislave a okolí za najlepšie ceny.


Rýchločistiareň pod baštou poskytuje služby prania a čistenia odevov a kožušín a predaj ekologockých pracích prostriedkov. Spoločnosť Jaroslava Trepáča z Gelnice sa venuje čisteniu peria , šitiu vankúšov a paplónov a predaju výrobkov z peria. Zabráňte alergiám vyčistením peria a .

Výroba PAPLÓNOV a VANKÚŠOV z peria, páperia a umelých vlakien. Highlights info row image. Liesku Vám ponúka čistenie peria od nečistôt, roztočov a prachu. Firma šije paplóny, periny, perinky, vankúše v rôznych rozmeroch podľa.


Zberňa pre čistenie kobercov, pranie páperových paplónov, motorkárskych kombinéz. Taktiež prevádzame čistenie peria a šitie paplónov. Vyčistíme bielizeň pre každého, perieme aj pre hotely, reštaurácie a iné zariadenia. Garantujeme precízny a profesionálny prístup založený na takmer. Nedeľa, sviatky: Zatvorené.


Podsekcie: Čistiarne peria. Pranie, čistenie, mangľovanie, žehlenie bielizne a textilu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.