utorok 25. júla 2017

Svadobne spz s menami

Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut. Výroba svadobných pierok, gravirovanie a predaj svadobných pohárov. Svadobné pierka pre Váš veľký deň.


Do poznámky napíšte farbu, ak máte záujem o inú farbu ako je na obrázku. Tabuľka svadobná špz. Text je možné ľubovolne pridať, zmeniť alebo upraviť. PZ : Design presne ako typizovaná slovenská ŠPZ.


Ozdobte si auto v deň SVADBY vlastnou špz napr. Možnosť vyrobiť vo všetkých typizovaných rozmeroch. Objednať si môžete cez náš eshop: . Mladomanželské ŠPZ s vlastnými menami. Obľúbené poznávacie značky na auto pre mladomanželov.


Na výber z troch vzorov. Veľkosť značky je v zhodná z . Pri objednávke vpíšte do poznámky vaše. Typ ŠPZ - tky alebo číslo uvádzate v objednávke. Grafický návh ŠPZ tky podľa vybraného grafického vzoru ( mena sa upravia ). PZ s menami mladomanželov a srdiečkami uprostred. Vytvorte si svoju vlastnú podľa predstáv.


Pre viac info alebo v prípade záujmu nás kontaktujte . Zdarma Vám navyše môžeme vrecúško ozdobiť kartičkou s Vašimi menami a dátumom svadby ! Nás zaujala drevená doska na krájanie s vygravírovanými menami na nej. Dajú sa previesť v rôznych farbách aj s menami mladých. Označkovanie vášho svadobného tátoša je detailom. Nielenže urobí tú povestnú čerešničku na torte, teda podčiarkne výzdobu . Ponúkam svadobné, drevené, srdiečka s vygravirovanymi Vašimi menami a. Drevený zápich na tortu pre Petku a Janka.


Hladate vyzdobu pre svoje svadobne auta na prenajom? Takuto nadheru najdete u nas.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.