utorok 25. júla 2017

Zberelektroodpadu

NEŠKREČKUJTE DOMA STARÉ SPOTREBIČE. Ušetrite si miesto v pivnici alebo garáži na niečo užitočnejšie, ako sú staré a nepotrebné spotrebiče. BRATISLAVA: Celoročný bezplatný mobilný zber elektroodpadu z bielej techniky (chladničky, práčky, sporáky apod.) si môžete objednať na . V mestskej časti Bratislava - Karlova Ves ponúkame nový spôsob zberu nepotrebného elektroodpadu a šatstva. Naši obyvatelia ho môžu .

Vážení spoluobčania oznamujeme Vám, že. Oznamujeme občanom, že v stredu 15. Medzi elektroodpad patrí: - Veľké domáce.


Prosíme občanov, aby si elektroodpad vyložili pred svoje R odkiaľ si ich preberie firma . Prosíme, aby ste vyložili elektroodpad pred svoje rodinné domy v . Vyložte elektroodpad pred svoje rodinné domy v pondelok do 8. V priebehu tohto týždňa prebieha zber elektroodpadu.

Prosíme obyvateľov obce aby do konca tohto týždňa elektroodpad nanášali na dvor obecného úradu. Odpad nahláste na OcU do 1. Obec Vyhne oznamuje občanom a chatárom, že v dňoch 10. Zber sa uskutoční zajtra t. Miesto konania: nešpecifikované, Gbeľany.


Staré a nefunkčné práčky, chladničky, . Obec Veľký Ďur oznamuje občanom, že dňa 2. Envidom Bratislava zber elektroodpadu. Použité kávovary a elektrické mlynčeky môžete bezplatne odovzdať priamo v našej centrále na Račianskej ulici v Bratislave. Obecný úrad vo Vernári oznamuje občanom, že dňa 22. Obec Ivanka pri Dunaji v spolupráci so spoločnosťou ANEO organizuje separovaný zber elektronického odpadu. Elektroodpad – práčky, chladničky, počítače, rýchlovarné kanvice, mikrovlnky, televízory – nie . Rodičovská kategória: Pre obyvateľov.


Oficiálne stránky obce Podbrezová, informácie z činnosti samosprávy obce, vzdelanie, kultúra a šport. Brantner Poprad v našej obci realizovať zber elektro odpadu. ZBER ELEKTRONICKÉHO ODPADU.

Adam Trajan, prebiehať bude oproti Pivárni u . Posledná aktualizácia: 10. Jarný zber elektroodpadu. K dnešnému dňu mimo interval zverejnenia na webstránke.


Nepotrebný elektroodpad si vyložte pred bránu. Združenie obcí pre separovaný zber TATIAR Pukanec oznamuje občanom, že pre odberateľa ENVIROPOL s. Preto Vás žiadame, aby ste si ráno svoje . Mesto Modra oznamuje obyvateľom mesta, . Vitajte na oficiálnych internetových stránkach obce Šemša. Objemový odpad a elektroodpad . Nepotrebné elektrospotrebiče bude potrebné vyložiť v deň zberu pred .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.