piatok 25. novembra 2016

Stojan na muffiny

Využili ste nové košíčky na mufiny plné farieb v našej ponuke. Tak im dajte vyniknúť vďaka tomuto profi stojanu na muffiny. Elegancia v ponuke stojanov na . Narodeninové oslavy, narodeninová párty, party doplnky, party dekorácie a výzdoba za najnižšie ceny. Odběr akcí a slev přes e-mail Chci být informován e-mailem o zajímavých .

Dvoupatrový stojan na Muffiny a mini dezerty z pevného papíru. Stojan na dětskou oslavu. Třípatrový stojan na muffiny , zákusky apod. Pro velké oslavy nabízíme stojany na dorty a zákusky.


Oslava narozenin, dětské party, svatební dekorace a párty dekorace za nejlepší ceny, široký výběr, dodání do hod. Prosím o radu, kto vie kde zoženiem takýto stojan na tortu s muffinami. Zaujíma Vás tento výrobok?

Sada malých stojánku ja muffiny nebo mini dezerty. Prezentujte tedy své muffiny a. Neviete mi niekto poradiť, kde by som mohla zohnať kovový stojan na muffiny ? Za nejakú prijateľnú cenu, ak by to šlo :). Rozmery plat: - - cm.


Prohlédněte si celý set s dalšími svatebními dekoracemi se stejným . Nabízíme kompletní řešení od produktů, až po zpostředkování akcí dle Vašich představ. Nechceme být jako ostatní - chceme být lepší. Milujeme svou práci pro.


Orion Forma na muffiny plus papírových košíčků. Robustní patrový stojan slouží k prezentaci muffinů, cupcaků, mini zákusků, ale lze použít také na ovoce, sýry, uzeninu, malé bagetky, jednohubky, aj. Oetker je papírový tří patrový etažér v retro designu.


Tento barevný stojan vám skvěle poslouží na oslavy nebo rodinné sešlosti. Veľkosť stojana je 3x cm. Kartonový dvoupatrový stojan na dortíky, či muffiny s barevným potiskem.

Jedná se o jednoduchý kartovový stojan. Dostupnost: Doba doručení na dotaz. Průměr: - - cm. Alternatívy produktu Dr. DPH Jsme neplátci DPH.


Doprava při objednávce nad 2. Na stojan se vejde muffinů. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Obrázek k výrobku Wilton třípatrový kartonový stojan na muffiny (na ks).


Klikni pro zobrazení většího obrázku. Velikonoční stojan s motivem zajíčka a velikonočních vajíček na muffiny. Rozměr: výška 180mm, průměr 280mm, průměr . Krásny a praktický trojposchodový stojan.


Môžte použiť na svadobné tortičky ale aj na muffiny , či cupcakes. Mini stojan na muffiny Noc hrôzy bal.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.