utorok 8. novembra 2016

Gumová vanička do kufra škoda octavia ii

Vaňa do kufra Škoda Octavia II. Presná gumová vanička do kufra pre uvedený typ vozidla. Gumová vaňa do kufra pre automobil Škoda Octavia II.


Prvky na zabránenie pohybu na gumovej vaničke Nalepená protišmyková podložka v . Ponúkame vám kvalitné gumové koberce do kufra na stránkach . U nás si správnu gumenú vaničku vyberie každý.

Najväčšia ponuka vaničiek do kufra na internete. Presne kopíruje okraje kufra vozidla a má tiež zvýšený okraj. Protišmyková celá ložná plocha.


RIGUM - ŠKODA Octavia II Com 05-, chráni batožinový priestor vozidla pred poškodeni. Zabezpečí dokonalú ochranu vnútra kufra pred znečistením. Každá vanička do kufra má zvýšený . Tvar gumovej vaničky je pre každý typ vozidla rozdielny.


Máte neustále zašpinený kufor? Rozialalo so vám niečo v kufri a bolo ťažké zbaviť sa zápachu a fľakov?

Určeno pro vozy: Škoda Octavia II . Motorové oleje – najlacnejšie na olejmarket. Zvyknete prevážať v batožinovom prietsore vašej Škody stavebný materiál alebo vášho štvornohého milíčiak? Ohráňte kufor svojho auta pred nečistotami s . Zvýšený okraj chráni interiér vášho kufra pred poškodením, oliatim alebo zamazaním . Vany do kufru REZAW-PLAST Sixtol GU-ZU COMPASS a další. OCTAVIA , OCTAVIA combi, 4x OCTAVIA II. Vana do kufru Škoda Octavia Combi III (antiskluz).


Efektívne ochránia podlahu kufra. Nymburk, cena 500Kč, od t. Novinka českého výrobce gumových koberců, firmy Rigum, dokonale pasuje do . Luxusní gumová vana do zavazadlového prostoru s funkcí organizéru . Auto oleje, oleje do auta za najlepšie ceny od Autoolej. Díky zvýšenému okraji (4-6cm) chrání . Vana je vhodná pro převážení nákladů v zavazadlovém prostoru , snadno omyvatelná, s rychlou možností vysypání nečistot a snadnou instalací . Ochranná vana , která do kufru pasuje přesně.


Směs gumy nepraská, vana se dá snadno ohýbat, a přesto drží tvar. Presne tvarovaná vaníčka do kufra automobilu SKODA Octavia II Wagon.

Díky přesnému střihu vyplní zavazadlový . Vaničky do kufra Škoda ›. Polymerové koberce do zavazadlového prostoru jsou vyrobeny z dovozového materiálu (TEP), který svým vzhledem připomíná gumu. Jsou elastické a měkké, . Jde o gumovou vanu do kufru vyrobenou na . Prodám gumovou vanu do kufru Škoda Fabia II combi, zachovalá, nezničená, . Vana dokonale přiléhá ke tvarům podlahy a výborně chrání původní čalounění kufru vozidla před .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.