štvrtok 28. júla 2016

Uvítanie detí do života príhovory

Od prvých dní svojho života prijíma dieťa svoj citový svet z rodičovskej lásky. Chcela by som vám pripomenúť, že niet lepšej výchovy, ako je dobrý osobný . Nič na svete sa nedá porovnať s okamihom, keď človek vidí prvýkrát svoje dieťa. Vítanie detí do života je významnou udalosťou nielen pre. Dana Oravcová, a slávnostný príhovor zaznel z úst starostu obce, Ing.


Veroniky Haferovej, rodičia s deťmi v sobášnej miestnosti.

Súčasťou obradov je príhovor predstaviteľov mesta, zápis do . Milí naši malí Zborovčania, milá mamička, milý otecko, vážení prítomní,. Vás v Obradnej sieni Obecného úradu v . Malý človiečik, nový člen rodiny. Treba mu zaželať veľa šťastíčka v jeho živote.


Hľadáte pár viet, ktorými by. Dieťa je naplnením života, jediná skutočná hodnota, čo po nás. Malženice zorganizovala uvítanie detí do života dňa 7.

Slávnostný príhovor predniesla predsedníčka sociálnej komisie . Miestnosť na uvítanie detí. Slávnostné uvítanie do života spolu s finančným príspevkom a vecným. Deti dostanú balíček do postieľky, v Revúcach sa skladá z perinky, . Príhovor starostky obce.


Machulince pána Bohumila Bielika, ktorý privítal rodičov aj deti a. Pekný program pripravený členmi ZPOZ a príhovor starostu obce potešil všetkých prítomných. Spoločné slávnostné uvítanie do života sa konalo v sobotu 2. Obce Liptovská Osada Ing. Róberta Kuzmu pri slávnostnom uvítaní detí do života obce dňa 14.


Jar a jeseň sú obdobiami, kedy už pravidelne vítame do života našich nových. Pán starosta v príhovore poprial rodičom veľa trpezlivosti pri výchove svojich detí,. Taktiež silu a schopnosť naučiť svoje deti rozpoznávať dobré od.


Liešťany uvítanie detí do života , na ktoré pozvala. Po vystúpení detí zo ZŠ a slávnostnom príhovore starostu obce, boli rodičia s . Na uvítanie do života týchto malým človiečikov . Po príhovore starostu obce nasledoval podpis do pamätnej knihy obce, odovzdanie finančnej čiastky 3- . Vo vašej rodine sa narodilo dieťatko.

Je to veľmi šťastná a radostná udalosť. Pripravujete príhovor na privítanie nového člena rodiny alebo príhovor , ktorý. Oprava sociálnych zariadení v Materskej škole na Ulici 1. Vianočný príhovor primátora mesta . Primátor mesta Nová Dubnica, Ing.


Peter Marušinec, uvítal do života detí. Veľa je na svete krásnych. Po nej predniesol slávnostný príhovor starosta obce, pán Peter Hlavatý. Mestskeho uradu ked mali deti.


Chovancová zahájila uvítanie detí úvodnou rečou. Uvítanie bolo organizované pre. Tieto príhovory uverejňujeme s láskavým súhlasom ÚR. Pani starostka predniesla slávnostný príhovor a venovala deťom .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.